Review opgebruikte producten

foto yt

Ik heb de afgelopen weken mijn lege, opgebruikte producten bijgehouden om deze aan jullie te laten zien en te melden of ik deze producten opnieuw zal kopen of niet. Sommige zijn absoluut geweldig en andere voldoen niet voor mij. Ik laat jullie weten waarom.

Garnier Cleansing whipes voor normale tot gevoelige huid:

Deze reinigingsdoekjes zijn voor mij tot nu toe de beste. Ze zijn erg zacht en ruiken aangenaam en ze verwijderen mijn make-up goed. Ik wil wel benadrukken dat ik ’s ochtends en ’s avonds super goed reinig met volwaardige reinigingsproducten. Ik verwijder mijn make-up momenteel met een pre cleansing oil van Environ en reinig hierna mijn gelaat met een Cleansing lotion van Environ, gevolgd door een toner van hetzelfde merk. Ik gebruik reinigingsdoekjes enkel om een keer extra te reinigen, ze zijn gemakkelijk in gebruik want je hebt geen water nodig, ik gebruik ze op reis of op het strand. Ik gebruik ze tijdens mijn visagielessen omdat ik dan niet met water hoef te reinigen. Ik gebruik steeds nog een toner achteraf. Ben je ’s nachts bijvoorbeeld erg laat thuis, kan je beter een reinigingsdoekje gebruiken ipv met je make-up te gaan slapen.

Conclusie: Absoluut opnieuw kopen

Foundation Estee Lauder Double wear:

double w

Deze foundation is mijn absolute favoriet. Ik zou graag de kleur 3N1 opnieuw kopen maar deze wordt niet verkocht in belgie. Dus ik zal in de zomer voor mij de kleur 3C3 aanschaffen en deze meng ik dan meestal met een lichtere kleur. Twee foundations mengen is zeker aan te raden omdat je zo je eigen perfecte tint bekomt.

Conclusie: Absoluut opnieuw kopen

Poeders:

Het Sothys poeder vind ik eerlijk gezegd te klein van inhoud. Ik gebruik elke dag een doorschijnend poeder over mijn foundation om te matteren en dit poeder was enorm snel leeg. Het is ook eerder een poeder om je foundation langer te houden en om een superzachte finish te leggen.

Het matterende poeder van Urban Decay daarentegen ging veel langer mee en matteert beter. Dit is een erg goed poeder voor de vettere huidjes.

Conclusie: Sothys matterend poeder: nee, Urban Decay: ja

Mascara Babydoll YSL:

babydoll ysl

Dit is een absoluut geweldige mascara. Hij geeft veel volume aan de basis omdat hij een klein rubberen borsteltje heeft. Momenteel ben ik super tevreden van de panoramische mascara van ArtDeco en deze heeft een scherpere prijs. Dus ik zou de babydoll nu momenteel niet opnieuw aankopen maar ik heb alleen maar positieve dingen erover te vertellen.

Conclusie: Absoluut uitproberen als je dit nog niet hebt gedaan

Groene Eyeliner Essence:

Deze eyeliner is een eyestyler. Ik hou enorm van eyestylers omdat ze heel lang houdbaar zijn en goede kleur afgeven op het oog. Ik hou van deze felle groene kleur en de prijs is een absolute topper!

Conclusie: Absoluut opnieuw kopen

Nude Roze Lipliner Artdeco:

De lipstyler van ArtDeco in de kleur nummer 22 is een ideale nude kleur voor mij. Ik gebruik deze regelmatig om mijn lippen iets voller te laten lijken. Als je je lippen volledig inkleurt met de lipstyler en nadien je lipstick erover aanbrengt blijft de kleur enorm lang zitten.

Conclusie: Absoluut opnieuw kopen

De volledige review staat ook online op mijn youtubekanaal, Neem eens een kijkje!

xx Caroline

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: