Mermaid Blue eye make-up en Review Nars contour brush

blog 3

Ik heb een make up look gemaakt die me doet denken aan een zeemeermin. De ogen zijn zwaarder aangezet met blauw, turquoise en zilver. Uiteraard blijven de lippen en de rest van het gelaat dan zacht van kleur.

blog 2Recent heb ik de nieuwe contour borstel van Nars gekocht. Deze is niet goedkoop maar op youtube hoor je enkel supergoede reacties. Ik moest deze gewoon uitproberen. En inderdaad, de haartjes van de borstel zijn zo zacht en verdelen het product zo goed dat deze borstel elke euro waard is. Zijn speciale vorm maakt het sculpteren van je jukbeenderen erg gemakkelijk. Zonder goede make-up borstels kan je moeilijk perfecte make-up aanbrengen. Investeer één keer in een mooie set en je doet er enorm lang mee.

blog merm 2blog 1Kijk snel  onderaan voor de volledige tutorial en het juiste gebruik van de make-up bortsel.

Producten die ik gebruikte:

Sothys Perfecteur de teint
L’oréal lumi magique
L’oréal accord parfait N4 beige
ArtDeco concealer 5
Lancaster bronzer 1 champagne
Hourglass mood light
Mac fix +
Chanel les 4 ombres 41 Fascination
Bourjois smokey eyes 12 gris lilac
ArtDeco eyestyler 92
Essence eyeliner 05 c’est la vie
ArtDeco Moonlight blusher
ArtDeco lipstyler 22
Sothys lipstick n 230

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: