Review Clinique foundation en producten ArtDeco

blog 3

Ik heb de nieuwe foundation van Clinique gekocht, de ‘Beyond Perfecting foundation + concealer’. Voor mijzelf vind ik het heel belangrijk dat een foundation erg goed dekt zodat mijn acné littekentjes en pigmentvlekken niet meer zichtbaar zijn.

clin appl

Deze foundation is geschikt voor de droge/gecombineerde tot gemengd vette huid. De textuur is vrij dik en dekt dus snel na één laagje. De applicator is erg handig en geeft niet teveel product af waardoor de foundation zuinig in gebruik is. Ik heb de kleur 7. ‘cream chamois’, deze is voor mij naar de donkere kant, maar perfect voor in de zomermaanden. Ik ben zeker tevreden van mijn aankoop. Voor mensen die een lichtere textuur verkiezen zal deze foundation te dekkend zijn.

artdeco powd

De mineral compact powder van ArtDeco heb ik in één van de donkerste kleuren geprobeerd als contour/bronzer. Voor de blanke huid is n 25 ‘Sun Beige’ zeker donker genoeg van kleur. Contour breng je aan net onder je jukbeenderen om deze te definiëren, langs je haargrens om het effect te geven van een zongebruinde huid, langs je neus om deze te versmallen en net onder je kaaklijn om deze beter te doen uitkomen. Doe dit met een kleinere make-up borstel die hiervoor dient.

lip 80

lip 76

Dewaterproof lipliners van ArtDeco zijn enorm handig en zacht in gebruik. Ze blijven super goed zitten omdat deze waterproof zijn, dus ideaal voor in de zomer en op vakantie. Lijn eerst je lippen mooi af om de vorm te benadrukken of te verbeteren. Een lipliner vermijd ook dat je lipstick zal uitlopen in de kleine lijntjes rond de mond. Voor het langst blijvende resultaat kleur je je lippen volledig in met het lippenpotlood. Gebruik een bijpassende lipstick. Het is niet meer in de mode om een duidelijk afgetekende liplijn te zien.

Welke kleur vinden jullie de mooiste?

Zacht nude roze                                          Levendig zacht rood

blog 2blog 1

Voor de volledige uitleg en tutorial, kijk snel naar mijn video op youtube:

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: