Mijn detox programma

Hey iedereen,

Vandaag eens een andere blogpost dan gewoonlijk. Ik heb de laatste weken opgemerkt dat mijn huid er minder fris uitziet. Ik heb last van wallen onder mijn ogen en mijn huid is onzuiverder. Tijd om er iets aan te doen nu de winter voorbij is.

blog detox

1. Elke ochtend een glas lauwwarm water met een halve vers geperste citroen en een theelepel honing: Dit zou je spijsvertering verbeteren, je opgeblazen gevoel verbannen, instant energie en een stralende huid geven.

2. Twee tabletten groene thee extract per dag: groene thee verhoogt het metabolisme en bevat enorm veel anti oxidanten.

3. 1 groene detox mix smoothie per dag: ontgift het lichaam en zit boordevol anti oxidanten. ‘Groene detox mix bio + raw’ bevat chlorella, spirulina, kweekgras en gerstegraspoeder.

4. Gezond eten: veel groenten en fruit, verse soep, veel water drinken, 3 maaltijden per dag eten en gezonde tussendoortjes. Geen junkfood, chocolade, snoep en cola.

blog detox 2

Ik houd jullie op de hoogte van het resultaat. Mijn doel is een frissere huid zonder tekenen van vermoeidheid of acne.

Bekijk onderaan mijn youtube fimpje voor het volledige verslag.

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: