ArtDeco lip swatch/review long-wear lipsticks

blog lipswatch

Hey iedereen,

Ik heb alle 8 kleuren van de long-wear lips van ArtDeco uitgeprobeerd.

Dit zijn langhoudende lipsticks die uren blijven zitten. Vele langhoudende lipsticks zijn vrij droog, maar deze van ArtDeco bevallen mij erg goed. Ze blijven zacht aanvoelen en drogen niet uit. De lipsticks blijven goed zitten  bij één drankje of een zoen, maar na een volledige maaltijd ben je natuurlijk toe aan een touch up. Een lipstick of lipgloss is dan ook één van de make-up producten die je steeds in je handtas moet hebben.

blog lipswatch 2

Kijk onderaan naar mijn video op youtube om de kleuren ook daadwerkelijk op mijn lippen te zien. Let wel; iedereen zijn natuurlijke lipkleur is verschillend dus een kleur kan bij jou iets lichter of donkerder uitvallen dan bij mij. Een tip om exact de kleur te verkrijgen van de lipstick: geef je lippen eerst een laagje foundation en breng hierna jou lipstick aan. Je kan je lippen ook eerst opvullen met een lippenpotlood voor een langere houdbaarheid en een diepere kleur.

Laat me weten welke kleur jullie de mooiste vonden.

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: