Review Sothys foundation – Alledaagse makeup look

Hey Iedereen,

Ik heb de foundation van Sothys uitgetest in een videoblog, deze kan je onderaan bekijken.

Je hebt de Sothys foundations in 3 soorten. Naturel, een getinte dagcrème voor een zacht en helder resultaat. Mat, voor een matte look voor de gecombineerde tot vette huidje die snel blinken. Satiné, een satijnzacht glanzende fond de teint voor de normale, droge of rijpere huid.

Ik heb de Satiné getest in de kleur BR40. Er zijn 7 kleuren beschikbaar.

blog sothys

sothys fdt 2

Deze fond de teint geeft een erg natuurlijk resultaat en geeft geen maskereffect. je ziet nog bijvoorbeeld nog steeds je sproetjes. Hij geeft ook een zacht glanzende finish wat voor een gezond, stralend resultaat zorgt. Voor mij mag een foundation dekkender zijn om perfect al mijn littekentjes en pigmentvlekjes te camoufleren. Maar ik ben er zeker van dat 95% van jullie dit een schitterende foundation zal vinden.

Verder heb ik de oogschaduw stylo van ArtDeco gebruikt. Deze is waterproof en blijft de hele dag fantastisch zitten. Deze oogschaduw stylo’s zijn perfect voor de warme zomerdagen en om mee te nemen op reis. Ze zijn in acht neutrale kleuren beschikbaar.

sothys fdtAls jullie vragen hebben over de andere producten, stuur mij gerust een mailtje.

Hierbij de producten die ik gebruikte:

– Sothys Foundation Satiné BR40
– ArtDeco concealer n5
– Collistar tanning compact powder n1 champagne
– ArtDeco high performance eyeshadow stylo n8
– naked 3 palette
– ArtDeco eyestyler n92
– ArtDeco all in one panoramic mascara
– ArtDeco moonlight blusher
– Chanel Lipgloss

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: