Review Expert face brush & bold eye makeup

Hey iedereen,

Ik heb de Expert face brush van Real Techniques gekocht. Het is een make-up borstel waarmee je je foundation aanbrengt. De borstel heeft super zachte haren en is toch stevig. Hij absorbeert niet teveel product. Het goede aan deze borstel is dat hij niet te groot is waardoor deze perfect glijdt over de bovenlip, tussen de wenkbrauwen en rond de ogen.

blof expert

Ik ben heel blij met deze aankoop. Op een doordeweekse werkdag breng ik gewoonlijk mijn foundation aan met mijn handen maar voor een gelegenheid gebruik ik liefst een make-up borstel zodat ik meer dekking krijg. Deze make-up borstel is ook erg handig om anderen te maquilleren, hij geeft veel steun en stevigheid.

blog expert f

In dezelfde video heb ik mijn ogen zwaarder gemaquilleerd met de kleuren groen en pruim.

TIPS voor het aanbrengen van donkere oogschaduw:

– Gebruik steeds minstens twee kleuren oogschaduw om mooie overgangen en schaduwen te maken.

– Het is erg belangrijk je oogschaduw goed te vervagen zodat je geen harde lijnen krijgt.

– Gebruik ook onderaan op je wimperlijn dezelfde kleuren oogschaduw

– Je kan bij deze zwaardere oogmake-up een zwart lijntje in je waterlijn tekenen. Dit verkleint je ogen maar geeft wel een extra intense blik.

– Je kan gebruik maken van valse wimpers om het effect te versterken

blog expert f 2

Bekijk de volledige video onderaan voor extra tips en het voorbeeld.

Producten die ik gebruikte:

Estee Lauder double wear 3N1
Estee Lauder maximum cover 2C5
Sothys eyeshadow green (fall/winter 2014/2015)
Make-Up studio eyeshadow lumiere Pearly plum
Jean Marin eyelashes

ArtDeco all in one panoramic mascara black
ArtDeco lipstyler
ArtDeco long wear lipcolor n 28

xx Caroline

Delen:

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: