Review Tattoo for a week

Hey Iedereen,

Vandaag een iets andere blogpost dan anders. Ik heb vorige week een bestelling gedaan via www.tattooforaweek.com Deze Belgische website heeft een enorm groot aanbod tijdelijke tattoos. Gouden en zilveren tattoos, henna stijl, glitter tattoos, lichaamsjuweeltjes,… Ik heb een 10-tal kleine tattoos besteld en al een paar uitgetest.

Mijn bestelling werd de volgende dag reeds geleverd.

blog4 blog

Op elke tattoo staat aan de achterzijde de gebruiksaanwijzing. Ze zijn makkelijk aan te brengen door met een nat doekje de tattoo goed tegen de huid aan te drukken. Gouden tattoos zijn erg hip momenteel, dit zijn dan ook mijn favorieten.

blog2 blog3

De gouden dromenvanger die ik op mijn zij heb staat er momenteel nog steeds, dit is de vijfde dag. De tattoo op mijn pols heeft slechts 1 dag mooi gehouden. De tweede dag was een werkdag voor mij en ik veronderstel dat de oliën waarmee ik werk de tattoos niet goed doen. Ook de Tattoo op de binnenkant van mijn onderarm heeft het slechts twee dagen volgehouden.

De tattoos zijn absoluut aan te raden voor een bepaald feest of gelegenheid. Ik heb de eerste avond behoorlijk leuke reacties gekregen op mijn gouden armbandjes. Voorzie dat de tattoos op bepaalde plaatsen op je lichaam gewoon sneller verdwijnen door intensievere wrijving.

Voor het volledige filmpje kijk snel hieronder

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: