Urban Decay Naked 2 Palette

Hey Iedereen,

Ik heb mijn Naked 3 palette een weekje geruild voor het Naked 2 palette van een vriendin. De Naked paletten van het merk Urban Decay zijn erg bekend in het buitenland. Maar er is nieuws dat Urban Decay binnekort verkocht zal worden in de Belgische Ici Paris XL.

Het eerste palette is een palette met voornamelijk gouden en bronzen kleuren, het tweede palette heeft meer neutrale taupe kleuren en het derde palette is een palette met roze ondertonen.

blog 2

De kleuren in dit palette zijn allemaal vrij licht dus perfect voor een dag make-up. Enkel de twee uiterst rechtse kleuren zijn donker bruin en zwart. Ik heb twee looks gemaakt die je kan bekijken in het filmpje onderaan. Ik vertel duidelijk welke kleuren ik eerst eerst gebruik en laat zien hoe ik ze aanbreng. Ik heb één look gedaan met de koelere kleuren van het palette met een zilveren ondertoon en één look met gouden kleuren. De kleuren van alle paletten zijn uniek en worden niet afzonderlijk gemaakt. Alle kleuren hebben een leuke naam zoals, Half Baked, Tease, Pistol en verve. De kleuren waar wat glitter inzit geven wel wat poeder af onder het oog, dus tik je penseel steeds eerst goed af. Bij het palette zit een oogschaduwpenseel dat behoorlijk goed is. Dus je kan meteen aan de slag ermee.

blog

blog 4Tips:

– Gebruik bij zilverkleurige oogschaduw een zwarte eyeliner en bij gouden oogschaduw een donker bruine eyeliner.

– Wanneer je een vrij zware eyeliner bovenaan maakt, gebruik dan enkel een zachte oogschaduw als lijntje tegen je onderste wimperrand. Anders wordt de make-up te zwaar. Dit kan je doen met een fijn, klein penseel.

Bekijk mijn youtube filmpje voor meer informatie en tips:

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. Lot
    mei 24, 2015 / 8:58 am

    Kan je de Naked palette wel online bestellen of zo?

%d bloggers liken dit: