Review Anastasia Dipbrow pomade

Hoi iedereen,

Hier is een korte blogpost vandaag over het nieuwe merk Anastasia Beverly Hills dat vanaf zaterdag te verkrijgen was in België in Planet Parfum. Anastasia is een erg bekend make-up merk vanuit Amerika. In Amerika hebben zij een volledig make-up gamma en vanaf nu kan je in België de wenkbrauwproducten en één contour palette verkrijgen.

Anastasia is voornamelijk bekend om zijn wenkbrauwproducten en laat dat nu ook de nieuwe hype zijn op make-up gebied.

ana pp

Ze verkopen wenkbrauwpotloden, wenkbrauwpoeders, pommades, een soort van eyeliner voor de wenkbrauwen en binnenkort wenkbrauw gels. Ik heb vanmorgen een wenkbrauw pommade gekocht omdat ik deze nog niet had. Potloden en poeders kan je van bijna alle merken verkrijgen, ook bijvoorbeeld van Sothys en ArtDeco.

Ik verkies een kleur die niet te donker is omdat ik vind dat je kleur altijd kan opbouwen. Voor mij heb ik de kleur ‘Taupe’ gekocht. Ze hebben een 8-tal kleuren beschikbaar.

dipbrow_taupe_brush IMG_4254

Ik heb het thuis onmiddellijk uitgetest en ik ben er nu al enorm tevreden mee. Ik heb de indruk dat de pommade sneller en beter dekt dan een potlood of poeder, dus je hebt weinig product nodig waardoor je volgens mij erg lang doet met een potje. De pommade is waterproof dus ook ideaal voor in de zomer en op vakantie.

Tips:

– De pommade breng je best aan met een schuin wenkbrauwpenseel.

– Omrand eerst je wenkbrauw door een lijn onder en boven te tekenen. Vul nadien je wenkbrauw in door korte haartjes te tekenen.

Bekijk ook mijn filmpje voor extra informatieve beelden.

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. juni 2, 2015 / 4:52 pm

    De brow wiz is ook een wondermiddeltje! Ik heb hem in de kleur dark brown. Het ziet er hartstikke natuurlijk uit!

%d bloggers liken dit: