Paarse oog make-up Tutorial

Hey Iedereen,

Ik ben gek op paarse oogschaduw. Zeker bij mijn bruine ogen staat paars erg goed. Ik heb een video gemaakt waarin jullie stap voor stap kunnen volgen hoe ik mijn make-up aanbreng met daarbij de nodige tips. Deze video kunnen jullie onderaan het artikel volledig bekijken.

Je gebuikt best altijd minstens twee kleuren oogschaduw. Voor deze look heb ik er vier gebruikt. Wanneer je een oogschaduw palletje gebruikt zitten hier ook doorgaans 4 of 5 kleuren in. De kleuren gaan van licht tot donker en passen steeds mooi samen. Stap eens af van je gebruikelijke kleuren en experimenteer!

blog 2 blog

Stappen:

1. Je gebruikt eerst een lichtere kleur om de overgang te tekenen tussen je bewegend ooglid en je wenkbrauwbot. Voor het aanbrengen hiervan volg je de vouw van je oog.

2. Gebruik de felste kleur op je volledig bewegend ooglid. Deze kleur geeft het mooiste effect maar is te fel om overal aan te brengen.

3. Gebruik de lichtste kleur in je binnenste ooghoek om je ogen te vergroten.

4. Gebruik de donkerste kleur aan je buitenste ooghoek. Werk hier in de vorm van een liggende V zodat je een liftend effect bekomt.

5. Ik vind het persoonlijk super mooi als je met één van de donkerste kleuren een lijntje met een fijn penseel trekt langs je onderste wimperrand.

TIP: Een oogschaduwlijntje is minder hard dan een potlood lijntje en oogt dus jonger en frisser. Zorg wel voor goede kwaliteit zodat je lijntje niet uitloopt gedurende de dag.

blog 3 blog 4

Hou de rest van je makeup sober. Bij deze look zijn je ogen de blikvanger! Kies voor een nude lip en een zacht roze blush.

Producten die ik gebruikte:

Sothys perfecteur de teint – primer
estee lauder double wear maximum cover 2C5
L’oréal le teint accord parfait N4
Maybelline instant anti-age correcteur
Sephora smoothing & brightening powder
Benefit Hoola bronzer
ArtDeco moonlight blusher
Dior 5 couleurs 809 petal shine
ArtDeco Color & art palette
Guerlain 6 couleurs 68 champs-élysées
ArtDeco eyeliner black
ArtDeco all in one panoramic mascara
Sephora eyebrow editor n03 midnight brown
ArtDeco mineral lipstyler n22
Sothys Lipgloss n110

Veel plezier met uittesten!

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: