3-Daagse Detox van Juiz~s

Hey Iedereen,

Ik heb er net een 3-daagse detox kuur van Juiz~s opzitten. Je vervangt elke maaltijd door een sapje. De sapjes bevatten veel groenten en een beetje fruit. Deze kuur is ideaal voor wie weinig tijd heeft. De sapjes worden diepgevroren geleverd en 24u op voorhand ontdooi je de sappen voor de volgende dag. Ik kreeg 7 flesjes per dag, 6 maaltijden en 1 detox water.

Onderaan dit artikel geef ik jullie een kortingscode mee.

In de doos zit een Juiz~s menu bijgeleverd met een aanbevolen dagschema. De Liquid Salads (spinach, basil, beetroot & carrot) geven je alle vitaminen, mineralen en enzymen die je lichaam nodig heeft. De Veggie Soup voor ’s avonds kan je opwarmen. De Nut Milk zorgt ervoor dat je voldoende eiwitten tot je neemt zodat je voorkomt dat je lichaam spieren gaat afbreken. Een volledig overzicht van de voedingswaarden en ingrediënten vind je terug op de Juiz~s website. http://www.juizs.nl/cold-pressed-juices/

blog 1 blog 2

Detoxen is goed om de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. De kuur belooft je meer energie, een kickstart voor een gezondere levensstijl, het verliezen van een paar kilo’s, een stralende huid, sterkere nagels en haren, een betere body and mind spirit en een betere nachtrust!

Voordelen:

– De prijs is schappelijk! De prijs voor een 3-daagse sapkuur is 89,95 euro. Ik heb al andere sapkuren online gezien voor zon 55 euro per dag!blog 4

– Tijdbesparend, je hoeft geen boodschappen te doen en niet te koken.

– Juiz~s ondersteunt je online met dagelijkse tips en extra gezonde recepten. Meld je aan één dag voor je start met je kuur en je ontvangt deze tips en ondersteuning.

– De sapjes zijn goed gemixt en zijn smakelijk en puur.

– Mijn favoriete smaken waren Spinach, carrot en de veggie soup.

Nadelen:

– Smaken zijn natuurlijk erg persoonlijk, maar de nut milk vond ik absoluut niet lekker.

– Het zijn kleine flesjes waardoor je dagelijks slechts 435 kilocalorieën binnenkrijgt. Dit is natuurlijk veel te weinig om je tip top te blijven voelen. Ik voelde mij regelmatig wat wazig, was meer moe dan normaal en ik had constant een lege maag-gevoel.

Heeft Juiz~s voor mij zijn beloften kunnen waarmaken?

Ja, ik heb heel erg diep geslapen deze nachten. Ik heb absoluut een kickstart gemaakt voor een gezondere levensstijl. Ik ben zelf al begonnen met het maken van verse smoothie’s en deze gaan zeker en vast meermaals per week op mijn menu staan. Ik ben 2 kilo afgevallen. Ik heb het onverwacht niet al te moeilijk gehad. Ik had een lege maag maar de honger viel mee. Het is natuurlijk een voordeel dat je detox-kuur slechts een paar dagen duurt.

Ik kan jullie nog een kortingscode meegeven die ik van Juiz~s heb  gekregen. Deze geeft 10 % korting op de 5- en 6-daagse detox kuren en is geldig tot 31/08/2015.

De kortingscode is: #carosbeautyworld

http://www.juizs.nl/detox-sapkuur/

Hierbij mijn youtube video voor extra informatie:

Veel succes met jullie eventuele detoxkuur en gezondere leven!

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. augustus 4, 2015 / 7:03 pm

    Dit vind ik interessant! Ik heb Arika Sato (youtuber) weleens over zo’n ‘juice cleanse’ gehoord en ben best nieuwsgierig. Leuk stukje 🙂

%d bloggers liken dit: