Tomorrowland make-up tasje/Review hairchalk

Hey Iedereen,

Van donderdag t/m zondag ga ik maquilleren op tomorrowland. Ik wil jullie graag laten zien wat ik allemaal meeneem voor deze 4 dagen. Ik zal overdag werken op dreamville en zondagavond op het festival zelf zijn. Ik neem drie belangrijke zakjes mee. Mijn werktas, mijn persoonlijk tasje tijdens het werk en mijn beauty spulletjes om me op te maken voor ’s avonds.

1) Werktas: Mijn make-up borstels, mijn penselentas, reinigingsdoekjes, babydoekjes, oorstaafjes, kleenex en ontsmettingsalcohol. Voor mezelf nog mijn zonnebril, zonnecrème en een balpen. Make-up moeten we niet meebrengen, hiervoor wordt gezorgd vanuit de school. (Mijn penselen staan niet mee op de foto want deze heb ik net uitgewassen en zijn aan het drogen)

blog 1

2) Mijn persoonlijk handtasje: Ik opteer voor een heuptasje omdat ik mijn handen zo de hele dag tijdens het werken vrij heb. Mijn gsm is deze dagen topprioriteit, voornamelijk om foto’s te nemen van alle make-up looks en haarstijlen. Ik neem ook een extra batterij mee voor mijn gsm. Geld, pas en mijn autosleutels. Een lipgloss en zakdoekjes want je weet nooit of het wc-papier op een festivalterrein op is. Van make-up heb ik overdag niets nodig want er zal wel voldoende aanwezig zijn. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd.

blog 3

3) Make-up tasje voor ’s avonds: Zondagavond ga ik naar Tomorrowland zelf. Dan wil ik me toch even opfrissen aan men auto voordat ik het festival zelf betreed. Ik neem een extra topje mee voor ’s avonds en deodorant. Zodat ik me terug fris voel. Ook neem ik mijn favoriete droogshampoo mee en een extra haarspeldje voor als mijn haar na een lange dag niet meer mee wil. Ik breng mijn volledige make-up tasje mee, inclusief reinigingsdoekjes. Dit alles heb ik enkel nodig na een lange, hete dag. Hopelijk zijn enkele touch ups echter voldoende. Met een doorschijnend poeder kan ik het glimmen wat wegwerken. Eventueel kan ik wat meer kleur toevoegen met bronzer en blush voor een fellere festival-look. Ik zal ook een regenjasje in mijn auto leggen, als voorzorg.

blog 2

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips, wat je zeker niet mag vergeten op een festival.

blog

Ik heb voor dit weekend de hairchalk van L’oréal Professional uitgeprobeerd. Het product brengt niet zo gemakkelijk aan omdat het vloeibaar is. Er zaten ook geen instructies bij het product. Ik heb met een borsteltje mijn haarpunten gekleurd. Dan heb ik het een 4-tal uren laten zitten en nadien mijn haren gewassen. De kleur was na de wasbeurt uiteraard iets minder fel, maar dit was beter. Mijn punten voelen nu wel enorm droog aan. De kleur zou moeten verdwijnen na 2 tot 10 wasbeurten.

Ik houd jullie dit weekend op de hoogte via foto’s op instagram en facebook. Volgende week krijgen jullie op de blog een verslag van mijn tomorrowland ervaringen.

Tot later!

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: