4 dagen Tomorrowland verslag

Hey Iedereen,

4 dagen maquilleren op Tomorrowland zit erop. Het waren lange, vermoeiende dagen maar het was het mer dan waard.

Dag 1 verliep rustig. Donderdag stelden we ons materiaal pas op tegen 12u voor de gasten die aankwamen op de Dreamville camping. Het was een rustige dag om erin te komen. Ons team “Angels of Beauty” verzorgde de makeup van de gasten voor een kleine vergoeding. We hadden 6 makeup looks waar we ons aan moesten houden. Een felle aquablauwe, een romantisch roze, een gouden/gebronsde look, een smokey donker blauwe, een paarse en een etnische look met zwart en wit accenten. De eerste dag was ik vooral onder de indruk van de vip locatie, deze was prachtig en erg rustgevend. Onze locatie op dreamville zelf was super ingericht met alle voorzieningen. Ik heb enkel mijn eigen makeup borstels nodig gehad. Alles was voorzien, makeup van MAC, Kryolan en Jane Iredale, reinigingsproducten, tshirtjes, diamantjes en pareltjes, eten en drinken.

1 2 3 4 b 6 7 814

Dag 2 was een stralende en erg drukke dag. Ik heb minstens 20 meisjes gemaquilleerd. Dag 3 was een erg regenachtige dag waardoor het rustiger was en dag 4 was nog de drukste van allemaal. Er stond een rij van meer dan een uur aanschuiven. Met 8 visagisten hebben we iedereen een stralende feest makeup look gegeven. De gouden/gebronsde look was het meest populair. Tegen dag 4 had ik de technieken goed onder de knie. Ik heb vele dingen bijgeleerd. Ik heb nog nooit zoveel pareltjes met wimperlijm vastgelijmd. Ik heb nog nooit zo uitgebreid felle roze, paarse en blauwe blush aangebracht. Ik heb nog nooit zoveel glinsters aan mijn handen en kleding gehad. De looks zijn ons ook allemaal gelukt om te doen op +- 15 minuten. We legden een basis met een poeder foundation van Jane Iredale. De nadruk lag voornamelijk op de ogen en de blush waardoor deze makeup in een beperkte tijd gezet kon worden.

9 10 11 12 13 16 18 19

Dag 4 was dan eindelijk de dag om het festival zelf te gaan verkennen. Mijn eerste keer op tomorrowland. Spijtig genoeg was het ’s avonds erg regenachtig? Maar dit heeft de sfeer niet kunnen verpesten. We hebben eerst het terrein wat verkend zodat we wisten aan welke podia we moesten zijn voor de dj’s die we zeker wilden zien. Smash The House was mijn favoriete podium. De sfeer zat er helemaal in. Bedankt, Bassjackers, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto en Steve Aoki! En bedankt team van Angels of Beauty om mij deze kans te geven!

20 21 22 23 25 26 27 28

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

 1. juli 27, 2015 / 1:18 pm

  Wow, gaaf dat je daar was! Lijkt me ook leuk om daar nog eens heen te gaan. Xx

   • juli 27, 2015 / 4:20 pm

    Nee ben er nog nooit geweest, maar lijkt me wel leuk om daar nog eens heen te gaan! Xx

   • augustus 27, 2015 / 5:41 pm

    @xgraciously Als je tickets kan bemachtigen moet je zéker gaan!! Ben al 2x geweest en zou héél graag nog eens gaan, maar het is heel moeilijk om aan tickets te raken jammergenoeg..

 2. Veerle Pairon
  juli 27, 2015 / 2:55 pm

  top top top en super mooi

 3. juli 28, 2015 / 7:26 am

  Super leuk dat je dit hebt kunnen doen, Mooie looks maakte jullie!

%d bloggers liken dit: