Winactie! Indian Night Jasmine – Eau de toilette

Hey Iedereen,

Deze week doe ik mijn eerste winactie. Ik mag aan iemand van jullie een parfum van The Body Shop weggeven. Het gaat over de ‘Indian night Jasmine’ van de vernieuwde Voyage collectie.

Samen met 4 andere Belgische beauty bloggers hebben we een Tag filmpje gemaakt over onze favoriete geur van deze collectie. Bekijk het filmpje onderaan, samen met de voorwaarden om te winnen.

blog 1 blog 2

Hierbij alvast de vragen van de Tag:

 1. Wat is uw ultieme vakantiebestemming en waarom: Italië, Japan, India, Fiji of Afrika? Fiji omdat dit eiland zover weg ligt en zo exotisch klinkt dat ik er wellicht nooit zal geraken (zucht).
 2. Wat voor vakantieganger ben jij? Een avonturier, een zonneklopper, een cultuur freak, wandelaar, gastronomisch genieter, city tripper,…. Ik ben een combinatie van Zonneklopper, city tripper en gastronomisch genieter. Ik verwacht volledige rust op mijn vakantie omdat ik niet vaak en lang op vakantie ga. Vakantie is voor mij puur ontspannen in een mooi hotel aan een mooi strand met lekker eten en regelmatig uitstapjes naar de omliggende steden en streken.
 3. Van welke geurherinnering word je helemaal happy? De Fructis shampoo doet mij nog steeds terugdenken aan een eerste jeugd-groepsvakantie naar Italië.
 4. Wat is je favoriete parfum van The Body Shop Voyage collectie? De Indian night Jasmine, omdat deze lekker zwoel is om op lange avonden te dragen.
 5. Welke producten naast het parfum zou je nog gebruiken? Ik gebruik graag een bodybutter, een bodycrème die dik genoeg is van textuur zodat je niet teveel product nodig hebt om toch de hele dag goed te ruiken. Zo’n crème masseert ook zalig in.
 6. Welke geurnoten maken je gelukkig? Vers gemaaid gras, een bbq op afstand, parfum van mijn vriend.
 7. Als je een geur zou mogen bedenken voor een parfum, wat zou dat zijn? Ik hou van zoete geuren zoals vanille, oranjebloesem en appelsien, dit misschien in combinatie met iets fris zoals, vers gemaaid gras.
 8. Wat is je leukste vakantiefoto? Hiervoor zullen jullie naar het filmpje moeten kijken 🙂

Regels winactie:
1) Abonneer op mijn youtube kanaal
2) Abonneer op het BBB Collab youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCGcKxfXmOHeJjXqAt8gY9sQ
3) Volg The Body Shop Belgie op Instagram: https://instagram.com/thebodyshopbe/
& Vermeldtop mijn youtube kanaal onderdaan in de beschrijving “Ik doe mee”
* Deelnemen kan enkel in België

Geef een reactie

Plaats een reactie

 1. augustus 4, 2015 / 7:50 pm

  Tof gedaan! Ik heb mezelf meteen geabonneerd op je YT kanaal & instagram account. Welcome to the club!

%d bloggers liken dit: