Kylie Jenner Inspired makeup tutorial + Tips

Hey Iedereen,

Een nieuwe nude/taupe lipstick gaf mij inspiratie om een Kylie Jenner makeup tutorial te maken. Kylie Jenner staat bekend om haar volle (getekende) lippen meestal in een nude kleur. Haar grote ogen, lange wimpers en aanwezige wenkbrauwen. Zij is een mode voorbeeld voor velen met haar 90’s geïnspireerde looks. Dit is een look die ook ik zeker kan waarderen!

kylie 1 kylie 2 kylie 3

Hierbij geef ik jullie enkele tips om deze make-up look zelf te creëren:

  • Gebruik voldoende concealer onder je ogen om deze op te lichten en een wakkere blik te creëren. Ga over je concealer met een doorschijnend poeder om de concealer te fixeren. Anders zal de concealer in je lijntjes gaan kruipen.
  • Breng bronzer aan voor de gebronsde look! Definieer ook je neus met bronzer en highlighter.
  • Gebruik zachte, natuurlijke kleuren oogschaduw voor deze makeup look.
  • Maak een mooie ‘winged’ eyeliner en gebruik veel mascara. Leg verschillende laagjes mascara over elkaar. Je kan ook valse wimpers gebruiken.
  • Zet je wenkbrauwen iets harder aan.
  • Gebruik een nude of taupe-achtige lipstick. Voor een typische Kylie Jenner lip mag je net iets buiten de liprand tekenen met een lippenpotlood. Ik heb hier geen lippenpotlood gebruikt omdat deze lipstick heel precies tekent.

Kijk onderaan voor het volledige filmpje en extra trukjes!

blog 2blog 1

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: