Mijn haar Routine

Hey Iedereen,

Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik geweldig vind om mijn haar te stylen. Na jaren zoeken denk ik dat ik een heel goede routine heb gevonden om mijn haar gezond te houden. Iedereen heeft ander haar dus misschien zijn deze producten voor jou niet de meest geschikte producten. Maar ik ben er zeker van dat ik jullie een aantal tips kan geven, en dat jullie een aantal van de genoemde merken  fantastisch zullen vinden!

Ik heb vrij dik en golvend haar waardoor dit moeilijk door te kammen is na een wasbeurt. Door het meermaals kleuren en oplichten van mijn haar zijn mijn haarpunten redelijk droog. Wel heb ik vrij snel last van een vette haarwortel. Ik ben mijn haar stilaan aan het laten uitgroeien om een natuurlijk ombré effect te bekomen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit mijn haar ook iets gezonder zal maken. Daarbij komt wel dat mijn haarwortels donkerder zijn dan mijn haarpunten en het ook sneller vet lijkt aan de haarwortel.

blog 1blog 3

Hierbij de producten die ik gebruik en wat ik er zo geweldig aan vind:

 • Kadus Professional purifying shampoo jojoba oil & white tea:
  • Deze shampoo helpt onmiddellijk bij het verwijderen van overtollig talg, voor een gezonde hoofdhuid. Je hebt een aantal wasbeurten nodig voordat hij zijn optimale werking geeft, maar nu kan ik mijn wasbeurten 1 tot twee extra dagen uitstellen.
 • Revlon Professional equave hydro detangling conditioner:
  • Dit is de allereerste leave-in conditioner die ik goed vind. Ik vond leave-in conditioners steeds te plakkerig en ze maakten mijn haar helemaal niet beter doorkambaar dan een gewone conditioner. Dit is een erg waterachtige substantie die je niet voelt. Maar na een paar spray’s is mijn haar zo doorkambaar. Mijn douches verkorten omdat ik niet aan de slag moet met conditioner die 5 minuten moet inwerken. Zalig!
 • Garnier cristal soleil verhelderende gel:
  • Ik ben ervan op de hoogte dat deze gel niet erg gezond is voor je haar maar wel erg praktisch en snel. Ik heb mijn haar graag een paar tinten lichter omdat dit mijn gelaat ook zachter maakt. Ik vind de gel textuur veel handiger om aan te brengen dan één in sprayvorm. Gebruik de gel aan aantal keer tot je het gewenste effect hebt bereikt. Gebruik deze dan slechts maandelijks of één keer in de twee maanden.
 • L’oréal chroma care 2 irisé:
  • Omdat mijn haar na een tijdje steeds geler werd ging ik op zoek naar producten die de gouden gloed uit mijn haar verwijderde en ze meer die assige ondertoon zouden geven. Dit is echt een kleur verbeterende verzorging voor het haar die je op handdoekdroog haar 5-10 minuten laat inwerken. Dit product werkt ook heel verzachtend als conditioner.
 • Osmo colour revive 1002 platinum blonde:
  • Dit is ook echt een kleur verbeterende/verlengde verzorging die je een 10-tal minuten op je haar laat inwerken voor een assige/zilveren schijn.
 • Tigi Bed Head Oh Bee Hive Dry shampoo:
  • Voor mij is dit allerlekkerste droogshampoo ooit. Hij ruikt zo zoet en fijn en hij heeft een neutrale kleur die geen witte waas achterlaat. de droogshampoo houdt mijn haar niet alleen langer mooi maar zorgt ook voor extra volume!
 • Osmo matt sea salt spray:
  • Deze spray gebruik ik graag op dagen dat het te warm is om mijn haar helemaal te stijlen, of op vakantie. Het geeft je die matte, grungy, strand-chic look! Een beetje over en onder je haren spuiten en dan met je vingertoppen goed kneden en het gewenste volume geven.

*De verhelderende gel kan je gewoon kopen in de drogisterij, de andere producten zijn te vinden bij je kapper of een professionele kappersgroothandel.

blog 2

Bekijk mijn Nederlandstalige video voor meer details en mijn favoriete haarstijlen:

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

 1. augustus 18, 2015 / 10:04 am

  Ik ben zelf een enorme Kadus fan. Goede producten die wel iets meer kosten, maar ik vind het verschil wel zichtbaar! Informatief stuk! Thanks!

%d bloggers liken dit: