Durf rood te dragen! (Nieuwe geur en makeup Estee Lauder)

Hallo Iedereen,

Vanaf vandaag ligt het nieuwe parfum en de nieuwe make-up van Estee Lauder in de winkels. “Modern Muse Le Rouge” is een erg vrouwelijke en inspirerende beauty lijn die glamour uitstraalt. Een vrouw die rood durft te dragen ziet er zelfverzekerd uit en is sexy. Deze lijn wil vrouwen inspireren om niet onopvallend door het leven te gaan. Durf je eigen stijl en kracht te tonen en inspireer zo ook andere vrouwen. De muze van deze lijn is het nieuwe topmodel Kendall Jenner.

blog 2

De geur is fruitig, bloemig en oosters geïnspireerd. Een sexy contrast tussen rozen en rijp fruit met een fluwelige crème geur. Langs de ene kant een gerijpte rozengeur met cassis, framboos, roze peper en saffraan. Aan de andere kant dramatischere toesten zoals Madagascar vanille, vetiver, patchouli, magnolia en jasmijn. Er bestaat ook een subtiel glinsterende bodylotion van het parfum.

Modern-Muse-Le-Rouge_Duo-Shot_Expiry-September-2016

Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum 30ml € 55,87
Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum 50ml € 76,56
Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum 100ml € 103,43
Modern Muse Le Rouge Shimmering Body Lotion 200ml € 43,46

De limited edition make-up collectie bestaat uit 3 lipsticks, één nagellak en een oogschaduw palette. Voor elk type vrouw is er een kleur rood. Als je een warm type bent kies je voor rood met een oranje of bruine ondertoon. Ben je een koel kleurentype kies je voor een rood met een blauw/paarse ondertoon. Hoe donkerder je huid, hoe donkerder je lipstick of nagellak kan zijn. Het oogschaduw palette bevat neutrale kleuren die je perfect kan combineren met een felrode lipstick. De make-up zit in een mooie, ultra vrouwelijke, rode verpakking.

blog 3

Pure Color Envy Sculpting Lipstick € 33,11
Pure Color Nail Lacquer € 21,74
Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow Palette € 53,80

Mijn tip: Durf absoluut rood te dragen, je zal alleen maar complimenten krijgen!

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. augustus 30, 2015 / 1:12 pm

    Ik ben erg benieuwd naar het parfum. Modern Muse heb ik vorig jaar gekocht en bijna de hele herfst en winter gedragen. Benieuwd of deze variant ook zo fijn is 🙂

%d bloggers liken dit: