Waarom is bloggen mijn passie

Beste Trade4Bloggers,

Mag ik mij voorstellen: “mijn naam is Caroline Thilemans, Diëtiste, Schoonheidsspecialiste, Visagiste & Modejunk in hart en nieren”.  Al meer dan 7 jaar heb ik mijn eigen schoonheidssalon en geef ik ook make-up cursussen.

Een aantal jaren geleden was ik begonnen met het neerschrijven van al mijn kennis en praktische tips omtrent schoonheidsverzorging en makeup. Deze informatie gebruik ik nu geleidelijk aan om de lezers van mijn blog voor te lichten.

blog passie

Mijn passie ben ik nu al enige maanden botvieren via de “social media”.  Mijn publiek bestaat uit “mondiale modeyuppies”, mensen met een basiskennis van make-up en mode.

De vrouw van tegenwoordig heeft een druk leven maar wil toch steeds vlekkeloos voor de dag blijven komen. Hierbij wil ik hen tijd helpen uitsparen. Ik houd ze op de hoogte van de trends in de beauty sector door de allernieuwste producten en technieken te bespreken. Ik geef vrouwen ook diverse tips om hun huid in topconditie te houden. Ik geef tijdbesparende tips maar ook de raad om op tijd en stond de nodige ‘me-time’ in te lassen.

Traag maar zeker groeit mijn community en begint mijn droom vorm te krijgen. Zo ben ik ondertussen de trotse eigenaar van mijn ‘Youtube kanaal, Instagram- en facebook-account & Blog.

Ik plaats op zeer regelmatige basis, alledaagse beautytips, make-up-tutorials, beoordelingen van cosmetica producten en alles wat ik de moeite waard vind om op de wereld los te laten. (Dit zowel in het Nederlands als in het Engels.)

Mijn passie maakt mij zo gelukkig en zorgt ervoor dat ik mijn grenzen verleg. Het zou voor mij heel veel betekenen mocht ik deze blog professioneler kunnen maken. Met een prachtige blog kan ik een groter publiek bereiken. En met een groter publiek kan ik meer raad geven, wat mij erg veel voldoening geeft.

Bij vele blogposts voeg ik een extra video toe. Dit vloggen (video bloggen) is momenteel nog niet erg bekend in België maar wel in Nederland en de rest van de wereld. Ik zou graag dit gegeven in België ook een kans willen geven. Ik hoop dat ik samen met jullie kan werken aan mijn toekomst als blogger/vlogger.

Bij deze nomineer ik 3 mede Belgische Beauty Bloggers:

  • Bjorn Verrek van www.male-avenue.com
  • Steffi van www.beauty-treasures.be
  • Emma Van Aken van www.theimagepartner.blogspot.be

Hierbij de link naar Trade4Bloggers: http://trade4bloggers.t4o.nl/

Groetjes, Caroline x

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. september 3, 2015 / 4:23 pm

    Hey! Ik heb jou genomineerd voor Liebster Award! Neem een kijkje op shinylifes.wordpress.com om te kijken wat het inhoud!

%d bloggers liken dit: