Unboxing producten ArtDeco

Hey Iedereen,

Ik heb een video gemaakt waarbij ik mijn laatste bestelling van ArtDeco samen met jullie voor de camera uitpak. Het zijn zowel beauty als make-up producten. ArtDeco heeft hun nieuwe herfst make-up uitgebracht onder de naam “Mystical Forest”. Kijk verder om mijn eerste indrukken te horen en mijn reviews van reeds gekende producten.

myst

31 aug 15 (14)

Besproken producten van ArtDeco:

 • Hydra lip booster n46
 • Oogschaduw n190 n91A
 • Shimmer cream n6
 • Eyebrow color pen n3
 • Eyebrow designer n3 medium dark
 • Camouflage stick n6 neutralizing green
 • Mineral eyestyler n66
 • High performance eyeshadow stylo n34
 • Moonlight blusher
 • Fixing Powder for Rub & waterproof camouflage
 • High definition loose powder
 • Mineral eyeshadow base sensitiv
 • All in one manicure
 • White tea cleansing mousse
 • Pore refiner sleeping treatment
 • Skin lifting mask
 • Matricol caviar vliesmasker
 • Natural bleaching nail lacquer
 • Quick dry spray

Hier kan je mijn video bekijken:

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: