Current makeup likes and dislikes

Hey Iedereen,

Ik heb een nieuwe video voor jullie klaar. Ik vertel jullie mijn mening over de makeup producten die ik afgelopen maanden heb aangekocht of cadeau gekregen. Sommige staan nu al op mijn favorietenlijstje en van sommige producten vind ik niet dat zij voldoen. Ik vertel jullie waarom in onderstaande video.

Volgende makeup producten komen aan bod:

 • Sephora baked sculpting trio 2 medium
 • ArtDeco hydra lip booster 46
 • Urban Decay eyeshadow palette
 • Anastasia dipbrow pomade in taupe
 • ArtDeco moonlight blusher
 • ArtDeco long lasting liquid liner
 • Clinique beyond perfecting foundation and concealer
 • Maybelline go extreme waterproof mascara
 • Clinique high impact extreme volume mascara
 • Eyelure wenkbrauwpotlood in blond
 • Bourjois Brow design
 • Sephora makeup fashion bag (oogschaduw, blush en lipgloss palette)

Veel kijkplezier!

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: