Herfst Make-up

Hoi Iedereen,

Ik heb voor jullie een video gemaakt met een gepaste make-up look voor de herfst. Jammer, maar de zomer is stilaan voorbij dus het wordt tijd om onze warme truien uit de kast te halen met de daarbij horende warm gekleurde lipstick. Onderaan kunnen jullie mijn video zien. Maar ik geef je alvast enkele tips mee voor een cozy herfst look.

sept 14 (6)

Tips:

 • Haal kleurinspiratie uit de natuur. Gebruik warme tinten oogschaduw. Gebruik niet enkel bruin maar combineer goud of brons met warme rode tinten. Denk aan koper, prune, aubergine, bordeaux,… Experimenteer ook met groene varianten zoals mosgroen, kaki, taupe,….
 • Bij een donkere oogmakeup zijn donkerdere wenkbrauwen prachtig.
 • Probeer ook eens gouden of paarse eyeliner.
 • Ook voor je lippen zijn alle varianten van rood helemaal in. Van wijnrood tot fel paars.
 • Gun gebleekte haren na de zomer opnieuw wat rust. Ga voor ombré, brond of hazelnootbruin.
 • Gebruik highlighter op je jukbeenderen, op je neusbrug, op je cupidoboog, vlak onder en boven je wenkbrauwen. Deze herfst kan je niet overdrijven met hightlights. Samen met de fel aangezette wenkbrauw is highlighten ‘de’ make-up trend van het moment.
 • Gebruik een warme blush met een gouden ondertoon.

sept 14 (1)

Gebruikte producten:

 • Sothys perfecteur de teint
 • Estee Lauder maximum cover 2C5 en 3C4
 • L’oréal anti-age concealer
 • ArtDeco rub and waterproof loose powder
 • Benefit hoola bronzer
 • Sephora baked sculpting trio 02 medium
 • Nars Blush, contour and lip palette
 • Urban Decay eyeshadow primer
 • Urbandecay shadow box ‘Sin’
 • Makeupstudio ‘pearly plum’
 • Mac loose pigment ‘Tan’
 • ArtDeco long lasting liquid liner
 • Anastasia dipbrow pomade taupe
 • Artdeco Allin one panoramic mascara
 • Bourjois lippotlood
 • Artdeco lipstick

Veel plezier met uitproberen!

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

 1. september 19, 2015 / 7:39 am

  Ik lees graag jou posts. Ik heb even een vraagje, ik ben al wat ouder en deed eerder altijd een donkere kleur in de arcadeboog maarvbis dat juist wel goed? Moet dat niet een lichtere kleur zijn omdat anders je ogen gaan hangen, en waar kan ik dan wel een donkere kleur doen? Groetjes Nancy.
  http://www.fashionandfoodandotherstuff.com

  • september 19, 2015 / 8:59 am

   Dag Nancy, Heel veel hangt af van voorkeur natuurlijk. Ik vind het tekenen van een duidelijke arcadeboog iets van een aantal jaren geleden. Nu is het vnl een donkerder ooglid dat je naar buiten en boven toe enorm goed uitschaduwt totdat de kleur overloopt in je eigen huidskleur. In Theorie wordt er nog heel veel gewerkt met de arcadeboog om diepte te geven aan je oog. Is je arcadeboog al iets gezakt mag je deze absoluut iets hoger bijtekenen. Je maakt als het ware een ‘nieuwe’ arcadeboog om je oog te liften. Ik zou persoonlijk geen te donkere kleuren gebruiken, eerder taupe of zachtbruin. Belangrijk om je oog het liftende effect te geven is een lijntje bovenaan dat aan de buitenhoeken wat opwaarts gaat. Gebruik onder je oog geen zwart lijntje maar een lichtere kleur dan bovenaan. Een zwart lijntje zou de nadruk leggen onder je oog waardoor je oog triester en ouder lijkt. Hopelijk ben je wat met deze uitleg zonder daarbij illustrerende foto’s. Groetjes, Caroline xx

   • september 19, 2015 / 9:06 am

    Ja super, ik vond donker in de arcade boog ook niet zo mooi. Dankjewel, ik ga jou tips straks uit proberen.Fijn weekend!

 2. september 19, 2015 / 11:58 am

  Super leuk filmpje, heb je dat filmpje bewerkt met WeVideo?

%d bloggers liken dit: