All pink make-up tutorial

Hey Iedereen,

Ik heb een nieuwe make-up tutorial video voor jullie. Dit is een gewaagdere, meer experimentele look. Ik heb me laten inspireren op een foto die ik vond op pinterest. Make-up hoort gewoon leuk te zijn om mee te experimenteren. Deze look kan je ook uitvoeren met andere kleuren. Onderaan kunnen jullie de video bekijken.

blog (1) blog (2)

Producten die ik gebruikte:

 • Estee Lauder double wear foundation
 • L’oréal ant-age concealer
 • ArtDeco fixing powder for rub and waterproof makeup
 • Nars blush and contour palette
 • Sephora  baked sculpting trio n2
 • Nocibé cream eyeshadow n1 yummy
 • ArtDeco color and art eyeshadow palette
 • Sephora waterproof 24h eyeliner
 • ArtDeco soft lipliner waterproof
 • Eyelure wenkbrauwpotlood in blond
 • ArtDeco all in one panoramic mascara
 • ArtDeco long lipwear color n60
 • Sothys lipgloss roze

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: