Zilveren of Gouden make-up look

Hallo Iedereen,

Ik heb jullie onlangs een zilveren make-up look getoond via youtube en ik wou ook heel graag een gouden make-up voordoen met de daarbijhorende tips & truks. Jammer dat goud helemaal niet mijn kleur is. daarom heb ik besloten de make-up look voor te doen op een model. De kleuren komen veel mooier uit op haar. Ik hoop dat jullie de look leuk vinden! Onderaan vinden jullie twee filmpjes terug, zowel de zilveren als de gouden make-up tutorial.

Tips:

  • Gebruik matchende kleuren over je hele gelaat. Houd je make-up bij de zilveren look volledig in de koele kleurtinten. Gebruik dus ook een koele blush, highlighter en verkies een rozige tint voor je lippen. Bij de gouden look kies je dan voor een goud/bronzen blush of highlighter en een lip met een bruine ondertoon.
  • Dit is vaak een feestelijke make-up dus schrik niet van een beetje glans of glitter.
  • Gebruik zwarte eyeliner voor de zilveren look en bruine eyeliner voor de gouden.
  • Kies voor een bijpassende outfit.
  • Zoek uit welk kleurentype jij juist bent.

blog zilver 1 blog zilver 2

blog goud 1 blog goud 2

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. september 28, 2015 / 11:18 am

    Wauw, allebei heel mooi! Die gouden look wil ik ook wel eens graag proberen 🙂 ik kijk al uit naar het filmpje hiervan!

%d bloggers liken dit: