Beauty producten voor op reis

Hey Iedereen,

Ik vertrek voor een weekje op reis en ik wou jullie graag laten zien welke producten ik zeker meeneem. Ik laat jullie mijn make-up tasje zien maar ook mijn toilettas. Omdat ik weet dat ik altijd teveel spullen bij heb, kleding die ik niet heb aangehad bijv, zorg ik ervoor dat mijn koffer niet te groot is. Op die manier neem ik ook niet té veel mee. Maar nu moet ik natuurlijk wel keuzes maken. Sommige dingen moeten echt mee en sommige producten heb ik voor die éne week eigenlijk niet nodig.

Tips voor plaatsbesparing:

  • Koop reisverpakkingen van beautyproducten. Soms krijg je weleens een reisverpakking gratis bij aankoop van een full size product. Deze kleine flesjes houd ik dan bij tot aan mijn volgende vakantie. Je kan ook lege kleine flesjes kopen en deze vullen met jou eigen producten.
  • Ik neem steeds staaltjes mee op vakantie. Bijvoorbeeld van zonnecrème. Zo hoef je voor een kortere uitstap geen volledige tube mee te zeulen, maar kan je een paar staaltjes meenemen in je handtasje.
  • Bedenk vooraf reeds je outfits zodat je net de juiste hoeveelheid bij hebt en niet teveel t-shirts die bijv. nergens bijpassen.
  • Ik doe vaak een kleedje dat ik eerst op een avond draag, de volgende dag aan voor een uitstap of voor op het strand. Zo heb je geen 14 outfits nodig voor 1 week.
  • Vervoer je duurste en meest fragiele spullen in je handbagage.
  • In je schoenen kan je bijv, kousen, zonnebril of een deodorantflesje steken om plaats te besparen.

Kijk snel naar mijn video onderaan voor alle producten die ik meeneem.

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: