Beauty Q&A

Hey Iedereen,

Ik heb ook een hele reeks beautyvragen beantwoord zodat jullie mijn beauty regime wat beter kunnen leren kennen.

Ik zit nog steeds in het zonnige Kos, jullie kunnen mijn ervaringen volgen via foto’s op Instagram of via mijn Facebook pagina. Weten jullie dat ik een groot Beauty- en makeup pakket twv. 260 euro wegschenk volgende week? Neem snel een kijkje hier hoe je kan winnen.

Wat is je huidtypeIk heb een gemengde tot vette huid, die acne gevoelig is.

Hoe vaak per dag was je je gezicht? 2x, als ik uitga ’s avonds nog een 3e keer om met een frisse make-up te vertrekken.

Welke facewash gebruik je op het moment? ’s Morgends de reinigingsgel van sothys en ’s avonds de reinigingsmelk.

Scrub je wel eens?Wekelijks onder de douche.

Welk merk gebruik je daarvoor? Momenteel het exfoliating powder van Sephora, deze bevat salicylzuur.

Welke dagcrème gebruik je?
 Hydra protective emulsion douceur van Sothys

Gebruik je oogcrème? Ja, ’s morgends een ooggel en ’s avonds een oogcrème. een ooggel zorgt voor een frisse blik en is een ideale make-up basis want deze spant de huid wat op.

Heb je sproeten?
 Ik had veel sproeten in de zomer, maar de laatste jaren mijd ik de zon en zijn dit er veel minder.

Gebruik je beauty producten of make-up met een spf factor in? Nu ik erover nadenk zit er in mijn dagcrème geen extra spf, in mijn foundation wel. Ik sta er niet bij stil, dit is niet de belangrijkste reden om een bepaald product te verkiezen. Op zonnige dagen gebruik ik een extra spf 50 over mijn dagcrème.

blog beauty qa blog beauty qa2

Wat is je favoriete nagellak kleur? Ik ben fan van verschillende kleuren! Ik draag erg graag nude-roze maar ook heel donker paars of heel fel groen. Een kleurtje op je nagels is een aanvulling van je kledingstijl en persoonlijkheid vind ik.

Welke ontharingsmethode gebruik je? Ik wax in de zomer elke 3-4 weken en tussendoor gebruik ik regelmatig een epilator van Philips.

Hoe vaak ga je naar de kapper? Helemaal niet vaak. 2 x per jaar, als men punten droog worden.

Wie is je kapselinspiratie? Momenteel AnnaLynne McCord als ze haar haar sluik draagt.

Wat is je favoriete online beauty winkel? Beautybay.com

En je favoriete beauty winkel? Ici Paris XL

Wat is je tip voor gezond haar? Verzorg je haar met de juiste producten. Gebruik maar één keer per week de stijltang. Wees op andere dagen creatief met opsteekkapseltjes.

Wat is je tip voor een gezonde, glanzende huid? Scrub elke week je volledige lichaam. Breng dagelijks een verzorgende bodylotion aan na je douche. Ik gebruik 1 x per week een zelfbruiner om mijn huid die gezonde gloed te geven.

Hoeveel tijd spendeer je in de badkamer? ’s morgends zal dat zo’n 20 minuten zijn. ’s avonds slechts 10 minuten. Ik geef toe dat ik voor een feestje wel anderhalf uur in de badkamer kan staan 🙂

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: