Mijn favoriete youtubers

Hoi Allemaal,

Ik ben zelf gestart met mijn youtube kanaal nadat ik reeds meer dan een jaar, uren per week spendeerde met het bekijken van beauty video’s op youtube. Ik heb vorig jaar mijn stoute schoenen aangetrokken en het gewoon zelf geprobeerd. Als ik dit graag wou doen, moest ik er eindelijk gewoon eens voor gaan vond ik. Dit doe ik nu al een tijdje en ik vind het alleen maar leuker worden!

Hier zijn mijn absolute “Youtube Beauty Guru” toppers van 7 naar mijn nummer 1:

7. In The Frow: Victoria is een Engelse beauty, fashion en lifestyle youtuber. Ik vind haar enorm lief en toegankelijk overkomen. Ze is heel geloofwaardig en heeft een mooie frisse stijl. InTheFrow

6. Makeup By Alli: Alli is een beauty vlogger uit Amerika. Ik vind dat Alli recent heel erg gegroeid is in de professionaliteit van haar video’s. Zij heeft zonder twijfel de allermooiste filmset achtergrond. MakeupByAlli

5. Violeta Meyners: Violeta is een make-up artieste die vanuit Roemenië naar Los Angeles verhuisde. Ze is ook fotografe en verzorgt volledige fotoshoots. Haar youtubekanaal is het allereerste dat ik begon te volgen. Ze is heel oprecht, lief en mooi. Violeta

4. Linda Hallberg (BangerBeauty): Linda is een bekende make-up artieste uit zweden. Zij maakt zowel Zweedse als Engelse make-up video’s. Ik vind haar voornamelijk leuk omdat ze zo getalenteerd is en een geweldige stijl heeft. Haar gezicht is zo veelzijdig. BangerBeauty

3. Samantha Ravndahl (Batalash Beauty): Samantha is een make-up artieste uit Canada. Ze is ook enorm getalenteerd en maakt voornamelijk prachtige en kleurrijke make-up looks. Voor mij staat ze niet voor niets op nr3. Batalash Beauty

2. Chloe Morello: Chloe is een beauty youtuber uit Sydney. Zij was lang mijn nummer één kanaal. Ze is een naturelle beauty met tonnen talent en ze is grappig. Haar kanaal is mijn allergrootste voorbeeld. Haar video’s overkoepelen een ruim interessegebied en je krijgt er steeds vakkundige uitleg. Chloe

  1. Karissa Pukas: Karissa is een Canadese die verhuisde naar Australië. Ze heeft een tijdje minder video’s gemaakt maar nu is ze weer helemaal terug. Ze heeft ook een apart vlogkanaal waar je haar dagelijkse avonturen (achter de schermen) kan volgen. Ik vind haar enorm knap, oprecht en grappig. ze heeft een fantastisch stijl, dus ik hou ook van haar fashion video’s. Momenteel vind ik haar de hipste youtubester. Karissa

Welke beauty youtubers vullen mijn top 20 aan:

Shaaanxo, PixiWoo, Lisa Eldridge, NikkieTutorials, BeautyLifeMichelle, Lauren Curtis, Ruby Golani, Nina Vee, Julia Graf, Anna Nooshin, Carli Bybel, Kandee Johnson, Casey Holmes

Hopelijk heb ik jullie zo nog wat andere leuke kanalen leren kennen.

xx Caroline

Geef een reactie

Plaats een reactie

  1. oktober 16, 2015 / 5:55 pm

    Grappig, ik volg helemaal niemand uit jouw top 7. Wel een een aantal uit je top 20. Leuk hoe smaken zo kunnen verschillen.

  2. oktober 17, 2015 / 8:26 am

    Ik kende alleen Makeup By Alli van jouw top 7! 🙂 Ik heb jou genomineerd voor de Liebster Award omdat ik je blog (en You-Tube-kanaal) heel leuk vind! Neem zeker een kijkje op mijn blog om te weten wat je moet doen als je genomineerd bent! XXX

  3. oktober 21, 2015 / 7:39 pm

    Wat leuk, we hebben een aantal dezelfde favorieten!

%d bloggers liken dit: