K3 zoekt K3 make-up tutorial

Hoi Iedereen,

Ik kijk erg graag naar K3 zoekt K3 op vrijdagavond. Ik vind het zo een ontspannend en fijn programma. De laatste liveshow heeft mij helemaal betoverd qua make-up. Ik vind de make-up van de meisjes zo mooi. Ze stralen echt op het podium. Ik zou zo graag eens meehelpen achter de schermen om de make-up te verzorgen en te zien hoe het eraan toegaat tijdens die drukke uren voor en tijdens de show. Maar voor nu heb ik de make-up zelf al eens uitgetest thuis en ik heb er een video over gemaakt. Kijken jullie mee naar mijn de make-up tutorial?

k3 3 k3

k3 5k3 4

blog 2

De kleuren van de oogmake-up laten hun ogen zo mooi uitkomen. Bij Klaasje werd voor goud-oranje gekozen om haar blauwe ogen erg te laten opvallen. Voor donkerdere ogen werd er zacht bruin, taupe of paars gebruikt en bij Hanne heb ik turquoise onder de ogen opgemerkt. Deze kleur past super goed bij haar rode haren. De meisjes hebben allemaal een zonnegloed over hun gelaat en verder een fris roze lipgloss. Chapeau aan de make-up artiesten!

Producten die ik gebruikte:
– Clinique Beyond perfecting foundation n7 & Estee Lauder Maximum cover
– L’oréal Anti-age concealer
– ArtDeco Hd finishing powder
– Benefit hoola bronzer
– Nars contour, highlight and blush palette
– Nocibé Cream eyeshadow
– Naked 3 palette Urban Decay
– Mac pigment Tan
– ArtDeco All in one panoramic mascara
– ArtDeco long lasting lipstick
– Nars lipgloss

xx Caroline

Geef een reactie

4 Reacties

 1. lololovesbeauty
  november 1, 2015 / 11:48 am

  Zou je kunnen vermelden welke producten je allemaal gebruikt in deze video?

 2. Anne
  november 29, 2017 / 10:16 pm

  Hoiii volgens mij ben je het wenkbrauw kitje vergeten te vermelden !! X

  • CTADMIN
   november 30, 2017 / 2:56 pm

   Hoi Anne,
   Inderdaad, deze is de DipBrow pomade van Anastasia in de kleur ‘Taupe’
   xo

%d bloggers liken dit: