Make-up Unboxing (Morphe, Anastasia & ArtDeco)

Hoi Iedereen,

Ik heb weer een heleboel make-up en beauty producten aangekregen. Allemaal erg leuke dingen om ons door de koude wintermaanden te helpen. Ik heb voor mezelf een Morphe mat oogschaduw palet aangekocht. Ikzelf gebruik heel erg graag glanzende of duochrome oogschaduw waardoor ik helemaal niet veel matte kleuren heb. Een matte kleur is ideaal om in je crease te gebruiken als overgangskleur. Ik ga het palette verder voornamelijk gebruiken om anderen te maquilleren.

morphe (1) morphe (4)

Van ArtDeco heb ik twee volledige make-up collecties besteld voor in mijn schoonheidsinstituut. In onderstaande video laat ik alle producten aan jullie zien. Zo kunnen jullie al kennismaken met de kleuren en de mooie verpakkingen. In mijn volgende blogposts maak ik met deze make-up verscheidene tutorials!

blog arctic winter IMG_7165

xx Caroline

Geef een reactie

2 Reacties

%d bloggers liken dit: