ArtDeco Arctic Makeup tutorial

Hallo Iedereen,

De nieuwe Arctic Beauty glamour collectie van ARTDECO is geïnspireerd op het prachtige kleurenspectrum wat je kunt vinden in het Noordpoolgebied met ijskristallen, betoverende auroras en gletsjerlandschappen. Glinsterende kleuren roze, paars, zilver en goud zorgen voor spectaculaire beautymomenten die elke vrouw doet veranderen in een ‘Arctic Beauty’. Alle producten zijn verkrijgbaar in hoogwaardige verpakkingen met ijskristal design.

OGEN

blog 9

De vloeibare Glam Stars Liquid Eye Liner van glitterdeeltjes ingebed in een transparante gel, geeft je ogen schitterende highlights. Kleur No. 9 “silvered teak” en No. 10 “moonlight” zorgen  gegarandeerd voor een sprankelende  look! Het borsteltje van deze parfumvrije eyeliner maakt dat het product gemakkelijk aan te brengen is en geeft tevens een gelijkmatige verdeling van de gel.

blog 8De “platinum” Sparkling Lash Drops, verpakt in een handige tube, verzekert magische momenten! De transparante textuur met microfijne zilverdeeltjes, verspreidt zich gemakkelijk, droogt snel en laat een subtiele, langdurige glinstering achter. De gel kan worden aangebracht op de wimpers, of als topcoat op wenkbrauwen, oogleden, wangen of decolleté.

LIPPEN

blog 7De romige textuur van de Perfect Color Lipsticks verwent de huid met voedende  waxen  en  oliën. Vitamine  E  beschermt  tegen vrije radicalen en voorkomt  vocht verlies. Met No. 101 “cool orchid”, No. 103 “cool peach” en  No. 105 “cool coral”  geeft  de  Perfect  Color Lipstick  de perfecte glinstering aan je lippen.

blog 6De Glam Stars Lip Gloss, vrij van gluten, mineralen en oliën, laat je lippen glanzen. De fijne structuur, van de aangenaam ruikende gloss, zorgt ervoor dat het product lang blijft zitten en een optimale dekking geeft. No 31. “glam frozen orchid” geeft de lippen een subtiel roze glans. No 33. “glam frozen rose” en No. 35 “glam frozen flower” geven je lippen een boost met verleidelijke nude-tinten.

GEZICHT

blog 4De Arctic Beauty Blush “ice garden” biedt dé perfecte combinatie van drie subtiele kleuren blush met een lichte glans. De  elegante  textuur overtuigt  met  haar  verbeterde kleur, glans  én  langdurig  resultaat,waar mineralen in het product zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid. In lijn met de collectie zijn er ijskristallen als reliëf in de blushgedrukt.

blog 5De parfumvrije Glam Vintage Shimmer Cream in de nieuwe tint No. 8 “starlight rosé” zorgt voor luxueuze, glamorous accenten op de oogleden, wangen en decolleté.

blog 3Het elegante Arctic Beauty Highlighter trio  “antarctica”, is verkrijgbaar in een schitterende beautybox met spiegel. Het product dient niet alleen als highlighter maar is tevens te gebruiken als oogschaduwpoeder. Licht reflecterende pigmenten en fijne pareldeeltjes zorgen voor een briljante kleur en een prachtige glans. Passend bij de Arctic collectie, zijn er ijskristallen als reliëf gedrukt in het poeder voor een ware 3D-sensatie.

 

Hieronder kunnen jullie mijn video bekijken.

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: