Review Oogschaduwpaletten Morphe & ArtDceo

Hoi iedereen,

Jullie hebben in een vorige video mijn nieuwe ‘Morphe Brushes’ mat oogschaduwpalet reeds zien voorbij komen. Vandaag wil ik dit samen met jullie wat beter bekijken, uittesten en geef ik jullie er mijn mening over. Het zijn 35 prachtige neutrale en matte kleuren die variëren van licht tot donker. 35 beige-, taupe-, bruin- en paarstinten.

+ Goede kleurintensiteit

+ Mooie prijs

– Je hebt een primer nodig om lijntjes tegen te gaan

morphe (1)

Ondertussen heb ik ook de drie nieuwe oogschaduwpaletten van ArtDeco aangekregen en wil ik deze op dezelfde manier met jullie overlopen. De ‘Most Wanted’ paletten komen in drie kleurencombinaties. ‘Brown’ met allemaal warme tinten van beige tot bruin, ‘Nude’ met neutrale lichte tinten perfect voor overdag en ‘Smokey’ met perfecte tinten voor een smokey avondlook met een paar paarse kleuren erbij.

+ Goede verdeling tussen matte en blinkende kleuren

+ Goede kleurintensiteit

– Minder kwalitatieve verpakking en borsteltje

IMG_7178 blog 1

Ik heb deze paletten reeds een twee-tal weken getest en in onderstaande video vertel ik jullie mijn mening over de kwaliteit en de kleurintensiteit. Ik vertel jullie hoeveel matte en hoeveel glinsterende oogschaduws elk palet bevat en ik probeer de kleuren uit op mijn huid.

Veel plezier! xx Caroline

Geef een reactie

5 Reacties

 1. november 30, 2015 / 2:18 pm

  Hello,

  I came across your blog looking for reviews and swatches of the Nude Most Wanetd palette by ArtDeco. (I’m french so I didn’t understand everything you said but I used google language tool to get a translation, not perfect, but at least I understood the main idea !)
  I wanted to know if you could make some pictures of swatches of the “Nude” Most Wanted palette. I’ve been looking for pictures of it for about 10 days but cannot find anything online… 🙁

  • december 1, 2015 / 8:09 am

   Hi, thank You for Your comment. In the Video attached I swatch All Three palettes. But I Will upload soms more pictures from the nude palette for You. I’ll try To upload them here today! X

  • december 1, 2015 / 1:47 pm

   Hi, I’ve uploaded a couple of extra pictures! Hope you find what you are looking for! x

 2. december 2, 2015 / 7:08 pm

  Thank you very much for your answer and the extra pictures ! 😀
  I should be able to see the palette “for real” next week, really looking forward to it !

%d bloggers liken dit: