Winter must haves

Hallo Iedereen,

Met de BBBCollab hebben wij een gezamelijke video gemaakt waarin we elks één beauty must have en één random product laten zien dat wij in de winter echt niet kunnen missen. Ik heb echter veel meer favoriete winter producten en deze wil ik graag even aan jullie laten zien en mijn mening over vertellen.

collage winter blog

Producten die ik bespreek ik mijn video:

Beautyproducten

  • Oogcreme Louis Widmer
  • Sothys Hydra3HA: hydraterende dagcrème met hyaluronzuur
  • Pronails handcrème
  • Labello lippenbalsem
  • Lait Hydra nourrisant van Sothys
  • Gelée auto bronzant Sothys
  • Whitetobrown spraytanning mist

Lifestyle producten

  • Superzacht dekentje van Leen Bakker
  • Make-up boek ‘Art &  Make-up’ van Lan Nguyen – Grealis
  • Ugg’s

Bekijk hieronder mijn video en onze gezamelijke BBBCollab video!

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: