Make-up Haul Black Friday (Review producten)

Hoi Iedereen,

Ik heb de afgelopen weken een aantal nieuwe producten en deze wil ik graag aan jullie tonen. Ik vertel je waarom ik deze producten zo interessant vind en of ik ze kwalitatief goed vind. Het grootste deel van deze producten heb ik aangekocht aan mooie kortingen op Black Friday.

blog black friday 1 blog bl 2

Vernoemde producten:

 • Maybelline Go Colossal Chaotic mascara: Ik was al een jaar enorm  benieuwd naar deze mascara. Ik had ervan gehoord via beauty youtuber Shaaanxo . Deze mascara zorgt voor een spidery wimper effect en is dus voornamelijk geschikt voor een jonge uitgaanslook. Ik vind dat hij heel mooie lange onderste wimpers tevoorschijn tovert.
 • L’oréal Collection exclusive by Doutzen lipstick: een prachtige fel fuchsia roze lipstick.
 • Sigma spa brush cleaning glove: een super handig item om je make-up borstels uitgebreid te reinigen.
 • St Tropez gradual tan in shower: Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe innovatie, een bruinen zonder zon die je slechts 3 minuten onder de douche laat inwerken.
 • Cover FX cream concealer Nlight: Cover FX is bekend om zijn erg dekkende foundations en concealer. Ik ben erg benieuwd te testen of deze dekken genoeg is voor mijn oneffenheden en walletjes.
 • Jurlique balancing foaming cleanser: Jurlique is een Australisch natuurlijk merk waar ik al veel over gehoord heb via beauty youtuber VioletArtistry .
 • Jurlique purely age defying mist: een fris serum in de vorm van een spray.
 • Galénic DD teint lumière: een mooi glanzende DD cream (all in one met spf25)
 • Galénic teint lumière flash touch-up: een zachte oplichtende concealer.

blog bl 3 blog bl 4

Zijn jullie benieuwd naar mijn menig over deze producten en willen jullie de kleuren duidelijk zien, kijk dan hier onderaan naar mijn video.

xx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

 1. december 16, 2015 / 8:19 am

  Mooie producten! Ik ben zelf een echte St. Tropez fan! =D x

%d bloggers liken dit: