New Years Make-up Tutorial (Makeup Geek)

Hoi Iedereen,

Aan iedereen een fantastisch eindejaar gewenst en een nog overtreffender 2016!! Met deze make-up look kan je oudejaarsavond alvast niet stuk! Ik heb de nadruk op mijn oog make-up gelegd en mijn gelaat en lippen subtiel gehouden. Een typische feest make-up is voor mij een donkere maar glanzende oogmake-up. Ik heb mijn nieuwe oogschuwpalet gebruikt van Make-up Geek. De blogpost hierover kunnen jullie hier terugvinden. Ik heb ook wat meer aandacht besteed aan een feestelijk kapsel. Dit kapsel zag je de voorbije maanden vaak op de rode loper verschijnen. Pin je haar langs één kant strak naar achteren vast. Leg de het haar aan de andere kant met losse, natuurlijke krullen over je schouder heen. Met oudjaar kan je niet over de top gaan 🙂

blog 1 blog 2

Hieronder volgt mijn video. Veel plezier met het creëren van je oudejaarsavond look!

Tot in het nieuwe jaar!

xx Caroline

 

Geef een reactie

6 Reacties

  1. december 31, 2015 / 8:28 am

    Hele gezellige oudejaarsavond toegewenst!

%d bloggers liken dit: