Mijn Youtube kanaal wordt 1 jaar!

Hoi Iedereen,

Vorige kerstperiode heb ik gespaard voor een goede camera en verlichting om mijn youtube-kanaal op te starten. Nu ben ik één jaar bezig en ik geniet er nog elke dag van.

quoteVoordat ik begon had ik natuurlijk wel wat onzekerheden, wat als het filmen mij niet bevalt, wat als mijn kanaal geen succes heeft of wat als ik het niet onder de knie krijg,… Want werken met een semi-professionele camera was voor mij helemaal nieuw en ik had nog nooit een filmpje ge-edit of foto collages gemaakt. Laat ons dus zeggen dat ik dit voorbije jaar heel wat heb bijgeleerd.

quotezIk ben behoorlijk trots op mezelf over wat ik het voorbije jaar heb geleerd:

  • Ik heb nog nooit zo’n mooie foto’s gehad van mezelf of van de mensen en natuur rondom mij.
  • Ik ben heel wat spontaner geworden voor de camera.
  • Ik kan mijn filmpjes behoorlijk bewerken met een computer programma.
  • Ik heb één jaar wekelijks avondschool gevolgd om mij te specialiseren in make-up.
  • Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses via de avondschool en via mijn blog.
  • Ik ben heel wat zelfzekerder geworden over mijn huid.

quotesMaar het allerbelangrijkste is dat ik het oprecht heel graag doe. Dat weet je op voorhand natuurlijk niet. Als je een droom hebt moet je er gewoon voor gaan. Alles geven en doen wat jij wil en wat goed voelt voor jou. In het begin voelt het alsof je slechts met heel kleine stapjes vooruit gaat. Maar als ik nu bekijk wat ik op één jaar heb verwezenlijkt. Wat kan ik dan niet in 2 jaar bereiken? Deze gedachte maakt mij super gemotiveerd om aan het volgende hoofdstuk te beginnen! Dus verwacht dit jaar van mij veel meer artikels, tips en tutorials dan voorheen. Let’s do this!

xx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

  1. februari 1, 2016 / 11:57 am

    Ik ben blij dat ik, ietske laat, deze blog vond, mooi meiske en ja, wees maar trots, ben ik ook op jou en wie je bent en wat je doet………………..x

%d bloggers liken dit: