Get ready with us (Collab)

Hallo iedereen,

Samen met Sofie van Beautytestersofie hebben wij twee video’s gemaakt. Eén voor haar youtube kanaal en één voor het mijne. Wij vinden het heel belangrijk dat je je huid goed verzorgt na de drukke eindejaarsperiode. Ze heeft immers afgezien van de vele feestjes door meer make-up en ongezonder eten. Onze eerste video is een een “Get ready with us” video waarin we ons samen maquilleren en praten over de producten die we gebruiken en hoe je je makeup basic en verzorgend houdt na de feestdagen. Uiteraard is het een frisse dagmakeup. Hieronder kunnen jullie mijn video bekijken.

Op Sofie haar kanaal hebben we een beauty gerelateerde video gemaakt. We laten aan jullie en aan elkaar onze favoriete producten zien voor gelaat, lichaam en haar. Deze producten zijn allen perfect geschikt voor deze periode van het jaar. Sommige producten detoxen de huid, sommige verwennen ze gewoon! Hier kan je Sofie’s video bekijken.


Als jullie onze video’s leuk vinden abonneer dan op onze youtube kanalen. Zo worden jullie gratis op de hoogte gehouden als er een nieuwe video verschijnt.

Caroline: https://www.youtube.com/channel/UCxaMAwWj-O79akIClFScNUg

Sofie: https://www.youtube.com/channel/UCeZHA8rQ0Faf38_0pmN30aA

Sofie’s Blog: http://beautytestersofie.blogspot.be/

Xx Caroline

Geef een reactie

5 Reacties

%d bloggers liken dit: