Visagielessen: Hedendaags & Experimenteel

Hey Iedereen,

Na de retro make-up hebben we ons meer verdiept in de hedendaagse en experimentele mode make-up. Ik merk dat dit deel van de bijscholing me heel erg aanspreekt en veel inspiratie geeft. Ik wil jullie dan ook graag mijn make-up looks laten zien.

Hedendaagse make-up: catwalk make-up van John Galliano geïnspireerd op de jaren ’20

DSC_0164 john galliano

Tips:

 • Bedek de wenkbrauwen zo goed als volledig en teken dunne, donkere wenkbrauwen
 • Zorg voor een trieste blik door de oogschaduw aan de neusbrug hoog te zetten en werk naar de buitenhoeken omlaag
 • Bedek de lippen eerst met foundation en teken de mond erg klein met een hartjes-vormige cupidoboog
 • Zorg voor een afgewerkte foto, dus style het haar ook in dezelfde trend

Experimentele make-up: hier mocht iedereen een andere gewaagde mode make-up uitproberen. Dit is een echte make-up voor in een hedendaags mode magazine. Ik heb hier gekozen voor een kleurrijke look met wat textuur.

yentl (1) yentl (2) yentl (3)

Tips:

 • Maak eerst het hele gelaat mooi op. Een goede basis is erg belangrijk.
 • Zet eerst de ogen aan met oogschaduw zodat je weet waar je het pigment en de losse poeders wil.
 • Leg je model wat platter als je aan de slag gaat met losse pigmenten.
 • Ik heb hier op een proper wenkbrauwborsteltje Fix + gespoten en dan gedept in MAC pigment en zo ‘gespritst’ op mijn model. Ik hield een proper papier voor haar voorhoofd en wangen, waar het pigment niet mocht komen. Nadien heb ik alles licht vastgezet met haarlak.

Ik wil in de toekomst heel graag meer experimenteren met dit soort make-up. Ook op mijn Youtube kanaal. Wat denken jullie?

xx Caroline

Geef een reactie

5 Reacties

 1. januari 15, 2016 / 5:14 pm

  Erg creatief!
  Waar volg je een opleiding? Ik ga in maart beginnen met een visagie opleiding.
  Groetjes,
  Gibby & Hic@

%d bloggers liken dit: