Mijn make-up stash

Hoi Iedereen,

Mijn visagielessen zijn geëindigd, vanaf volgende week begin ik aan een nieuwe uitdaging, maar daarover later meer. Nu heb ik mijn make-up studiootje thuis helemaal ingevuld hoe ik graag wilde. Voordien zat er altijd een grote hoeveelheid make-up in mijn schooltas en een grote hoeveelheid in mijn badkamer. Nu heb ik een absolute minimum in mijn persoonlijk makeuptasje in de badkamer staan en alle andere make-up heb ik opgeborgen in mijn studio. Deze make-up gebruik ik voor tutorials, voor mijn eigen uitgaansmakeup of op anderen.

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn studio en laat ik je mijn make-up zien omdat Dit een veelgevraagde video is. Deze collectie heb ik de afgelopen jaren bijeen gespaard. Kijk je mee?

Volgen jullie mij al op snapchat? —> CarosBeautyW

Via snapchat maak ik heel regelmatig korte vlogs over alles wat ik meemaak dat beauty en make-up gerelateerd is. Misschien kan ik in de toekomst ook volledige vlogs op mijn youtube kanaal plaatsen. Wat denken jullie?

xx Caroline

 

Geef een reactie

2 Reacties

%d bloggers liken dit: