Review opgebruikte producten (eind 2015)

Hallo Iedereen,

Het was een tijdje geleden dat ik jullie mijn opgebruikte producten nog eens toonde. In onderstaande video laat ik een heleboel beauty- en makeup producten zien die ik de voorbije maanden heb opgebruikt. Als je een product volledig opgebruikt vind je het product waarschijnlijk behoorlijk goed. Anders zou het product halfvol in je kast blijven staan voor jaren. Ik geef jullie mijn mening over alle producten en vermeld positieve of negatieve dingen erover. Er is één product dat ik gewoon rechtstreeks in de vuilbak ga gooien. Ben je benieuwd kijk dan naar mijn video.

Bekijk ook zeker het einde want ik zeg al iets over mijn volgende video!

Besproken producten:

 • Sephora cleansing oil
 • Garnier micellair water gevoelige & gemengde huid
 • Tigi Bed Head Ooh Bee Hive droogshampoo
 • Clinique All about eyes oogcrème
 • Hema borstelreiniger
 • Sephora borstelreiniger
 • Mac Fix +
 • Make-up Forever Mist and fix
 • L’oréal Le teint accord parfait N4
 • ArtDeco Perfect teint concealer n5
 • ArtDeco All in one panoramic mascara
 • ArtDeco Volume sensation mascara
 • Divaderme Lash extender
 • Maybelline concealer n22
 • Sephora poudre lissante éclat

 

xx Caroline

Geef een reactie

7 Reacties

 1. januari 27, 2016 / 10:41 pm

  Wow je hebt zo mooie spullen! Er gaat toch aardig wat doorheen.

 2. januari 30, 2016 / 11:02 am

  Wat een mooie producten heb je opgemaakt!! 🙂

%d bloggers liken dit: