Nyx komt heel binnekort naar België

Hallo Allemaal,

Kortelings is bekend gemaakt dat NYX Cosmetics naar België komt. Nyx zal een volwaardige winkel openen ergens in België, waar is jammer genoeg nog niet bekend en wanneer weten we ook niet exact. Ergens in de lente werd mij verteld door de woordvoerder van Nyx België. Als we hun Instagram account in het oog houden zullen we het snelst op de hoogte zijn.

nyx blog ig

Nyx Cosmetics is een Amerikaans make-up merk vanuit Los Angeles dat eerst enkel bedoeld was voor professionelen. Maar het merk is heel erg snel bekend geworden en wordt nu verkocht in drogisterijen maar ook in eigen winkelfilialen. Met de Nyx producten kan je gemakkelijk een volledige winkel vullen zo een uitgebreid gamma hebben zij. Voor mij is Nyx voornamelijk gekend omwille van zijn matte liquid lipsticks en en enorm gewaagde kleuren. Eén van de bekende quotes van  het merk is: “Green lipstick is a neutral” Nyx werkt enorm veel samen met bekende Youtubers en Instagrammers. Neem maar eens een kijkje op hun Instagram voor meer prachtige foto’s van deze toch vaak gewaagde make-up looks.

Recent heb ik via Instagram een kennismakingspakketje gewonnen. Ik ben vooral verkocht aan de ‘soft matte lip creams’ deze geven zo snel een mooie dekking. Hun eyeliner ‘The curve’ heeft een ergonomische vorm waardoor deze makkelijk aanbrengt en de liner blijft behoorlijk lang zitten. Verder heb ik twee oogschaduwen en een primer uitgetest. De Nyx producten  hebben een erg mooie prijs-kwaliteit. Exacte prijzen kan ik nog niet meegeven daar deze van land tot land kunnen verschillen.

Ik ben enorm benieuwd naar de locatie van onze eigen Nyx Store hier in België, stiekem hoop ik op Antwerpen zodat ik hem regelmatig eens een bezoekje kan brengen.

Welk product van Nyx moet ik volgens jullie zeker uittesten?

xx Caroline

 

 

Geef een reactie

4 Reacties

  1. februari 3, 2016 / 10:29 am

    Ik heb enkel de nyx butterglosses getest. Ze ruiken super lekker en geven veel kleur.

  2. Tessa
    februari 3, 2016 / 10:53 am

    Oh my! Dat wist ik niet! Yay dat is toch wel een vreugdesprongetje waard. Ik heb nog niks van het merk maar ik hoor er zoveel goeie dingen over! Die winkel zal ik zeker eens bezoeken 🙂

%d bloggers liken dit: