Glitter tranen make-up tutorial

Hoi Allemaal,

Er is een nieuwe trend op make-up vlak. Het zijn de glitter tranen. Als je via youtube of pinterest gaat zoeken “glitter tears make-up”. Het mooist vind ik de glitter onder je ogen gecombineerd met taupe/nude/bruine kleuren oogschaduw. Maak een zachte smokey eye met eventueel een dunne eyeliner. Breng dan onder je onderste wimpers een glitter eyeliner aan en werk deze uit in de vorm van een driehoekje of in de vorm van een traan. Plaats deze mooi in het midden van je oog, maar ook niet te dicht naar je neus toe. Dan zal het lijken of je ogen te dicht bij elkaar staan. Je kan ook afwerken met een los glitterpoeder. Houd de rest van je gelaat sober en fris en gebruik een bijpassende lipkleur.

Kijk je mee naar mijn video onderaan?

Producten die ik gebruikte:

  • Morphe 35N palet
  • Make-up geek foiled eyeshadow grandstand
  • ArtDeco long lasting liquid liner black
  • ArtDeco glam stars liquid eyeliner n11
  • Maybelline Go Chaotic mascara
  • Maybelline superstay 24 color n615 soft taupe

xx Caroline

 

Geef een reactie

3 Reacties

  1. februari 13, 2016 / 8:03 am

    Ik vind het bij jou mooi staan. Bij mij gaat het er echt vast uitzien alsof ik gehuild heb!

%d bloggers liken dit: