Eyeshadow Junkie TAG

Hallo Iedereen,

Ik doe vandaag nog eens een TAG video. Deze video gaat volledig over mijn oogschaduwcollectie en mijn favorieten. Oogschaduw is toch absoluut het item dat je het meest in mijn make-up kastje terug kan vinden. Ik neem mezelf meermaals voor geen nieuwe oogschaduwpaletjes meer te kopen. Maar het blijft dan ook telkens bij een goed voornemen. Ik had deze tag gezien bij een andere youtuber, Eline Van Lent. Haar video kan je hier bekijken.

De Tag bestaat uit 10 vragen:
1. Your favorite drug store eyeshadows?
2. Favorite Eyeshadow Primer?
3. The first eyeshadow you purchased? Do you still have it?
4. Your most under rated/ over rater palettes?
5. Your favorite color eyeshadow?
6. What is your drugstore dupe?
7. Favorite single eyeshadow?
8. Your favorite cream shadow?
9. Your favorite neutral shadows?
10. Your favorite palette ever?

Ben je benieuwd naar mijn antwoorden?

Hier heb je alvast de vernoemde producten:

 • L’oréal color infaillibe
 • Urban Decay primers
 • Mac Fix+
 • Dior 5 couleurs palette 809 petal shine
 • Sleek 601 au naturel
 • Chanel les 4 ombres 41 fascination
 • Urban Decay eyeshadow palette
 • Make-up studio pearly plum
 • Mac paint pot stormy pink
 • Morphe 35N
 • Urban Decay naked 3

Hier kunnen jullie mijn volledige video bekijken:

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: