Leuke beauty activiteiten bij slecht weer

Hoi iedereen,

Deze blogpost is er ééntje voor de dagen dat je wat vrije tijd hebt en wat ontspanning wil inlassen. Ideaal als het buiten koud en regenachtig is. Ook al heb je een druk gezinsleven en een veeleisende job, lees dan zeker deze activiteiten eens door want jij hebt extra nood aan ontspanning.

Het cliché ontspanningsmoment: “Zet je in de zetel met een goed boek, een tasje thee en een ontspannende cd” kan je veel ruimer bekijken

 • Zoek een boek over je hobby en lees hier wat meer over. Bijvoorbeeld een boek over breien, do it yourself juwelen maken, make-up boeken, boeken over fotografie, een boek over een reis die je ooit wil plannen,…
 • Je kan je verwenmoment inplannen en specifiek op zoek gaan naar een nieuwe leuke cd en een interessant boek. Waarom niet ineens op zoek naar een nieuw huispak en een lekkere infusie bij de thee winkel?
 • Als je online shopt kan je meteen reviews lezen en dan heb je ook twee keer een euforisch gevoel. Op het moment van het shoppen zelf en opnieuw bij de aankomst van je pakje.
 • Zoek eens op hoe je zelf een maskertje of bodyscrub kan maken met verse ingrediënten.

Het wordt nog veel leuker als je deze momenten kan delen met anderen.

 • Maak er een gezellige vriendinnenmiddag van. Iedereen kan iets meebrengen om te eten en te drinken. Elk van jullie kan ook één beautyproductje meebrengen waar jullie elkaar mee kunnen verzorgen. Zo leer je ook een heleboel leuke nieuwe producten kennen. Jullie kunnen elkaars nagels lakken, samen een maskertje leggen, elkaars voeten en handen masseren. Leen elkaar jullie favoriete boeken en dvd’s uit tot op een volgend ontspanningsmoment.
 • Misschien krijg je ook je man of vriend zover. Mannen zal je wel meer moeten overtuigen met een lekkere maaltijd. Maak samen een aantal kleine gerechtjes zoals tapas, neem er een glaasje wijn bij en eet gezellig in de zetel. Masseer elkaars voeten en hoofd en geniet nadien samen van een leuke film. Of neem een uitgebreid bad met kaarslicht. In bad staat hij waarschijnlijk wel open om een maskertje op zijn gelaat te krijgen! 🙂
 • Ook kinderen houden van een warme oliemassage. Nadien krijg je een uitgebreide massage terug met extra veel crème en zullen ze maar al te graag je teennagels lakken. Kinderen vinden het ook enorm leuk om elkaars haren te vlechten. Lig nadien samen lekker gezellig onder een dekentje voor een leuke familiefilm.

Geniet ervan!

xx Caroline

Geef een reactie

3 Reacties

 1. P
  maart 31, 2016 / 7:16 pm

  Way 2 go
  Keep up the good work
  Love your work
  Xxx

%d bloggers liken dit: