Lente make-up tutorial

Hallo allemaal,

Het was echt te lang geleden dat ik nog eens een video had gemaakt! Vandaag heb ik een lente make-up tutorial voor jullie. Binnen twee weken begint de lente en ik kijk er zo erg naar uit. Terug meer zon en minder regen. Minder warme en donkere kleding en frissere makeup.

Ik vind dat we oranje-roze kleuren zoals koraal niet kunnen missen in de lente. In onderstaande video heb ik koraal op mijn lippen, wangen en ogen gebruikt. Benieuwd? Ik gebruik ook een aantal van mijn nieuwe make-up borstels van Morphe Brushes. Ik vind deze fantastisch! Ze zijn mooi en stevig, perfect om foundation, contour en concealer aan te brengen. De kleinere penselen zijn dan weer fantastisch om oogschaduw aan te brengen of om je neus te contouren. Morphe heeft een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding.

De ogen heb ik vrij fel aangezet omdat ik graag speel en experimenteer met kleuren en make-up. Laat me maar weten of jullie deze felle oogmakeup zouden durven dragen!

Producten die ik gebruikte:
Nivea aftershave balm
Estee Lauder double wear 3N1
Urban Decay concealer light neutral
Urban decay mattifying powder
Benefit Hoola Bronzer
ArtDeco Blush 33
Anastasia dipbrow pomade in Taupe
Morphe all matte palette
Artdeo Koraal oogschaduw 404
Make-up geek foiled eyeshadows Magic act & Untamed
Nars highlighter van het Narsissist blush, contour en lip palette
ArtDeco all in one panoramic mascara
Sothys lipgloss

Xx Caroline

Geef een reactie

8 Reacties

  1. maart 9, 2016 / 8:40 am

    woow wat zie je er mooi uit.je lijkt echt net op J. Lo! leuke make-up πŸ™‚ en mooi opgemaakt.

      • maart 9, 2016 / 8:50 am

        Hihi graag gedaan. Ik zag je foto als eerste en daarna je blog en het eerste wat ik mij op kwam was dat je op J. Lo lijkt πŸ™‚

%d bloggers liken dit: