Nieuwe Sisley phyto make-up + Evenement

Hallo iedereen,

Sisley is een Frans familiebedrijf dat in 1976 is opgericht. Het merk wordt in meer dan 90 landen verkocht. Sisley staat vooral bekend om zijn phyto cosmetica, dit wil zeggen dat zij de allerbeste plantaardige extracten gebruiken voor hun cosmetica.

Voorbije donderdag was ik uitgenodigd in La Patinoire Royale, een oude ijsschaatsbaan in Brussel die omgetoverd is tot een expositiehal. Deze locatie is super mooi, een heel moderne inkomhal, een industriële betonvloer en veel smeedijzer, gecombineerd met het authentieke houten plafond.

Sisley had van de hele locatie gebruik gemaakt. Er stonden 5 make-up tafels waar make-up artiesten ons lieten kennismaken met de nieuwste makeup.

Phyto lip twist – 36 euro

Er zijn 6 nieuwe kleuren in het gamma: 10 Sugar, 11 Litchi, 12 Melon, 13 Poppy, 14 Love & 15 Nut

Deze lip twist is een zachte verzorgende lipgloss maar met een erg goede dekking. Hij is zo ontwikkeld dat je hem kan aan brengen zonder dat je een spiegel nodig hebt. Je kan hem uitdraaien waardoor je hem niet hoeft te slijpen. Mijn favoriete kleur is de roze-nude kleur Litchi.

Phyto eye twist – 36 euro

Er zijn 4 nieuwe kleuren in het gamma: 9 Pearl, 10 Amethyst, 11 Copper & 12 Emerald

De eye twist is waterproof en kan je vlak na het aanbrengen nog even vervagen met je vingers of een penseel om een zachter smokey effect te verkrijgen. Nadien zet deze zich vast en blijft hij de hele dag feilloos zitten. We hebben de proef op de som genomen!

De Phyto cernes éclat (75,50 euro) is uitgebracht in een nieuwe kleur, 4 goudbeige, een kleur ideaal voor de van nature gebruindere huidjes onder ons. De concealers zorgen voor een subliem frisse en uitgeruste oogopslag en ze camoufleren kringen en wallen.

Sisley’s ‘So Curl’ mascara (47 euro) bestaat in zwart, donker blauw en donker bruin. Deze mascara omhult en krult de wimpers op een verbluffende manier. De mascara is langhoudend maar voornamelijk heel erg verzorgend waardoor je wimpers dag na dag langer, dikker en sterker worden. Een kwaliteitsvolle mascara herken je aan het feit dat deze niet hard wordt op je wimpers maar hen erg zacht en flexibel houdt, en dat is juist waar deze mascara absoluut voor staat!

TIPS:

De make-up artiesten van Sisley raden absoluut aan een blauwe of bruine mascara te gebruiken in plaats van een zwarte omdat dit je blik zoveel zachter maakt en meer laat zien wie je bent. Afhankelijk van je kleurentype kies je dan je juiste kleur. De mascara’s zijn heel erg donker blauw en erg donker bruin waardoor deze kleuren zeker erg draagbaar zijn. 

Een belangrijke truc die ik zelf ook heb bijgeleerd deze avond is dat je het teveel dat aan je borsteltje hangt niet mag afvegen aan het het mascara hulsje. Dit klontertje zal dan opdrogen en verdwijnt opnieuw in je mascara wanneer je hem sluit. Zo krijg je een mascara die klontert. Gebruik dit overschotje aan mascara optimaal en verdeel dit eerst over je wimpers voor je je mascara verder aanbrengt.

Om 19u30 werd er een wedstrijd georganiseerd tussen enkele studenten. Zij maakten met de make-up van Sisley een schilderij op doek in slechts 20 minuten. De winnares won een prachtig beauty pakket met onder andere de nieuwe phyto lip twists, so intense eyeliner, so curl mascara, een early wrinkles treatment, body zonnecrème spf 30,….

Deze wedstrijd lag in het verlengde van de laatste reclamecampagne van Sisley. Hierin werden we nieuwsgierig gemaakt naar de nieuwste make-up en kleuren die werden voorgesteld door tekeningen.

Bekijk ook mijn vlog over deze fantastische avond!

xx Caroline

Geef een reactie

4 Reacties

  1. maart 14, 2016 / 7:53 am

    Mooie foto s. Ik zal de volgende keer eens een bruine mascara proberen ipv zwart!

%d bloggers liken dit: