Haar trukjes die elke vrouw moet weten

Hoi Iedereen,

Een tijdje geleden heb ik al make-up en beauty truks gepost, vandaag geef ik jullie enkel tips om je haren optimaal te verzorgen!

 1. Je haar invlechten is een super idee wanneer je je froufrou laat groeien.
 2. Spoel je haar steeds uit met leidingwater nadat je in een zwembad of de zee bent geweest. Chloor en zout tasten je haar erg aan. Ze tasten trouwens je bikini ook aan.
 3. Gebruik droogshampoo vlak voordat je gaat slapen. Doordat je beweegt in je slaap zal de droogshampoo goed verspreiden en zal je wakker worden met veel volume in je haar.
 4. Verkies ook een shampoo van een goede kwaliteit voor volwaardige ingrediënten die je haar verzorgen specifiek naar jou behoeftes.
 5. Gebruik een conditioner of haarmasker enkel op je haarpunten om vette haarwortels te vermijden.
 6. Eigenlijk mag je je haar enkel doorkammen als het nat is. Hierdoor breken er minder haren. Gebruik een conditioner om het kammen te vergemakkelijken en gebruik een Tangle Teeser om je haar zo vlot mogelijk te ontwarren.
 7. Gebruik een ‘Root Boost Spray’ alvorens je haren te stylen om volume aan de wortels te geven.
 8. Zet je stijltang op maximum 190 graden om te voorkomen dat je haar te snel kapot gaat. Gebruik slechts één keer per week je stijl- of krultang
 9. Kam je haar iets tegen om ze je haarspeldje beter te kunnen vaststeken. Zo zal je opgestoken kapsel langer houden.
 10. Kleine babyhaartjes kan je in bedwang houden door er lak op te sprayen en dit onmiddellijk te fixeren met de haardroger
 11. Gebruik sugar-spray ipv sea salt spray voor een beachy look. Deze droogt je haar minder uit en geeft een glanzender resultaat

Make-up Trukjes die elke vrouw moet weten

Beauty trukjes die elke vrouw moet weten

xx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

%d bloggers liken dit: