Urban Decay paletje “Naked on the Run”

Hoi allemaal,

Ik heb vandaag een nieuw paletje voor jullie dat ik graag wil reviewen. Dit “Naked on the run” Palet van Urban Decay bestaat al wel enige tijd maar is toch wel de moeite om even van dichterbij te bekijken. Iedereen praat over de andere naked paletten waardoor deze wat vergeten wordt.

Het “On the run” palet heeft de bedoeling dat je het makkelijk kan meenemen op reis en voorziet je in alle basis make-up artikelen. Het bevat een roze blush, een bronzer, een highlighter, 5 tinten oogschaduw (2 matte en 3 glanzende), een lipgloss, oogpotlood en de Perversion mascara in klein formaat.

De verpakking is prachtig luxueus, heeft een heel mooi patroon op de voorkant en is mooi afgewerkt. Wel vind ik de verpakking eigenlijk te groot en te zwaar om makkelijk overal mee naartoe te nemen. Het penseel hier op foto is niet inclusief in tegenstelling tot de andere Naked paletten. Het palet heeft wel een ideale grote spiegel.

Ud blog

De blush is erg roze en geeft een zachte satijnen finish. De bronzer is vrij fel en geeft een echte sunkissed look. De highlighter daarentegen is erg subtiel. Het palet bevat 2 matte oogschaduw kleuren die ik perfect vind om in je crease als overgangskleur aan te brengen en 3 glanzende kleuren. De kleuren zijn allemaal neutraal en voor elke gelegenheid geschikt. De pigmentatie en houdbaarheid is, zoals we van Urban Decay gewend zijn, goed. De lipgloss in kleur ‘Sesso’ is een glanzende maar niet glinsterende zachte kleur die de lippen net dat ietsje extra geeft. Het 24/7 oogpotlood dat erbij zit in de kleur ‘Stag’ is echt prachtig van kleur. Het is een erg donker bruine kleur, bijna zwart, met een subtiele glans erin. Het potlood is wel een reisverpakking formaat net zoals de ‘Perversion’ mascara. Deze mascara doet wel wonderen voor je wimpers. Het borsteltje is gebogen waardoor de ene kant je wimpers langer maakt en de andere kan ze veel voller maakt.

Als ik op reis vertrek heb ik dus verder enkel nog foundation, wenkbrauw poeder en make-up borstels nodig.

Ik vind dit voornamelijk een heel mooi paletje voor iemand die niet al te veel make-up heeft en graag alle basis producten in één mooie verpakking koopt.

Ik wil jullie ook al een sneak peak geven van het allernieuwste oogschaduwpalet van Urban Decay. Het ‘Urban Spectrum’ eyeshadow palet. Hopelijk komt dit heel snel naar België en Nederland! <3 (Foto van Urban Decay’s Instagram)

12912677_217797768579330_779257832_n(1)

Wat vinden jullie van dit palet? Wat is jullie favoriete Urban Decay product?

xx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

  1. april 2, 2016 / 7:16 am

    Wat een prachtige tinten. Helaas gebruik ik zelf eigenlijk alleen nog maar bruintinten.

%d bloggers liken dit: