Soft matte eyeshadow and red winged eyeliner

Hoi Iedereen,

Vandaag heb ik een oogmake-up look voor jullie. Voor deze make-up heb ik mij laten inspireren via Pinterest. Het is een matte grijs-taupige oogschaduw met een roestkleurige eyeliner. Ik heb hiervoor enkel oogschaduw gebruikt. Tegenwoordig gebruik ik vaak enkel oogschaduw om een eyeliner te tekenen. Je hebt dan enkel een goed dun penseel nodig. In het hooikoorts seizoen merk ik dat mijn eyeliner soms kan uitlopen door mijn tranende ogen en door enkel oogschaduw te gebruiken is dit bij mij niet het geval.

Deze diashow vereist JavaScript.

Gebruikte producten:

 • Estee Lauder double wear 2C3
 • Cover Fx cream concealer N X-light
 • Urban Decay mattifying powder
 • Hourglass Dim light
 • Anastasia Dipbrow in Taupe
 • Morphe 35N palet
 • Sephora Make-up fashion bag palet
 • Make-up Geek ‘Petal Pusher’, ‘Showtime’ en ‘Flame Thrower’
 • Sisley ‘So Curl’ mascara
 • Nyx Baked blush 11 chiffon
 • Nyx soft matte lipcream ‘Cannes’

Hier kunnen jullie de volledige tutorial bekijken:

xx Caroline

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: