My Fashion Must Haves

Hoi Iedereen,

Ik heb voor jullie mijn allereerste fashion blogpost. Buiten beauty gerelateerde dingen ben ik natuurlijk ook erg geïnteresseerd in de laatste nieuwe modetrends. Vandaag toon ik jullie enkele absolute Must Haves voor in je kledingkast.

Allereerst heb je absoluut een goed lederen jasje nodig. Een klassiek en tijdloos zwart model is zoals de little black dress geschikt voor elke gelegenheid. Je kan dit zowel stoer als frivool en elegant combineren. Verder vind ik een paar zwarte laarsjes een echte noodzaak in de tussenseizoenen. Ze zijn comfortabel en passen weer bij veel outfits. De tas die ik vandaag toon is echt de laatste jaren mijn go-to handtas. Je kan het waarschijnlijk zien dat ik ze enorm veel draag. Maar leder wordt mooier als je het veel draagt. Combineer een zwarte outfit zoals deze met een toffe accentkleur waar je goed mee staat. Ik heb gekozen voor kobaltblauw, een ideale kleur voor een wintertype zoals ik.

Ik vind het heel belangrijk dat je aan je basisitems iets meer geld uitgeeft. Dit loont ook in kwaliteit. Met een goede handtas of een perfect lederen jasje kom je jaren verder. Dit is zowat de rode draad in mijn kleerkast. Koop kwalitatieve basisstuks en combineer deze met hippe, vaak tijdelijke mode items van ketenwinkels. Hopelijk zijn jullie hierin ook geïnteresserd want ik heb nog meerdere van dit soort blogpost in petto.

Onderaan de foto’s vermeld ik de merken van de kleding en de accessoires.

leder (1) ok 2

leder (2) ok

leder (3) ok

leder (4) ok

leder (5) ok

leder (6) ok

leder (7) ok

leder (8) ok

leder (9) ok

leder (10) ok

leder (11) ok

Lederen Vest: Balmain Paris

Zwart hemdje: Zara

Top: H&M

Ketting: Asos

Broek: J Brand

Handtas: Marc Jacobs

Armbanden: See by Chloe en Swarovski

Schoenen: Daniele Tucci

Nagellak: Pronails Chateau Margaux

xx Caroline

 

Geef een reactie

2 Reacties

  1. april 21, 2016 / 12:23 pm

    Superleuk! Ik heb ook een handtas van Marc Jacobs en ik gebruik die bijna altijd.

%d bloggers liken dit: