6 modetrends voor lente/zomer 2016

Hoi Iedereen,

Er zijn een paar nieuwe modetrends voor het aankomende seizoen. Sommigen zijn rechtstreekse flashbacks naar de jaren ’90, maar daar was ik sowieso al fan van. Ik zet de absolute musthaves voor deze lente/zomer op een rijtje voor jullie. Alle kleding kan je terugvinden op de website Asos.com

1.Holografische kleding & accesoires

Super shiny, metalic, holografische handtassen, schoenen, broeken, bikini’s,… Deze trend is helemaal zomer- en festival proof.

collage hollographic

2. De midi rok

De rok die tot onder je knie of tot halverwege je kuiten komt is helemaal hip. Ik hou zelf enorm van het kokerrrok model, maar je vind deze rokken ook in een A-lijn terug. Ook al ben je iets voller, ik vind kokerrokken altijd heel erg flaterend om je vrouwelijk zandloper figuur in de kijker te zetten. Let wel dat je geen aftekening hebt van je lingerie dus draag misschien corrigerend ondergoed.

collage midi skirt

3. Horizontaal gestreepte tops

Deze trend is het meest nineties inspired van allemaal. Horizontale strepen in verschillende kleuren en verschillende modellen kunnen. Je gaat zeker veel streepjes truitjes terugvinden met een hoge hals. Dat brengt ons ook meteen bij de volgende trend.

collage stripes

4. De Coltrui

Van de coltrui als fashionitem ben ik niet helemaal fan, nooit geweest trouwens. Ik vind je hals en décolleté net een heel vrouwelijk iets en vind het jammer als je deze volledig verstopt. Om dan nog niet te spreken over eventuele make-up die aan je trui kan komen 🙂

Maar misschien vind jij het wel heel goed staan en vele andere fashionista’s rocken de look alvast wel!

collage nek

5. Opvallende badpakken

Badpakken met tekst en prints waren vorig jaar ook al in. Nu kan het niet meer op, kleuren, prints, cut-outs,… alles kan. Ik vind een badpak supermooi, ook om op een zomerse dag te dragen als top in een short of jeans.Om het badpak helemaal draagbaar te maken op straat kan je er een kimono over dragen.

collage swim ok

6. De bandana

Deze laatste trend is echt helemaal festival proof. De bandana wordt bij de sterren voornamelijk rond de hals als sjaaltje gedragen maar je kan hem ook perfect in je haren binden. Ga je voor de klassieke ’90 bandana of kies je er één die knalt van kleur en print?

collage bandana

Kijken jullie ook zo uit naar het zomer seizoen bij het zien van deze trends?

xx Caroline

Geef een reactie

4 Reacties

%d bloggers liken dit: